Vaarallinen narkomaani, mies 44 vuotta

Vaarallinen narkomaani, mies 44 vuotta

Mulla oli hyvä isä mut se dokas päivittäin niin et mun mielest oli normaalia juoda 10v lähtien aina ku jostain alkoholia sain , Niin kauan kun muistan siis paljon ennen juomista sain rauja migreeni kohtauksia vähintään 1 kerta viikossa kuten 3v vanhempi siskonikin. yhtä kauan muistan muistan usein mummoni sanovan että olen raivohullu ja että tarvitsen hoitoa, tai joudun väkivaltaisuudesta linnaan. V. -84 sain a-klinikan lääkäriltä 12v iässä 80mg diapamia ja 30mg dormicumia 90 alussa tulivat cipraleksit ym päänsekoittajat lisäksi ja kun yritin sanoa haitoista lääkäri nauroi ja sanoi mun kuvittelevan, samat haitan lukevat nykyäÄn ainakin cipralex ja efexor tuoteselosteissa. Poltin pilveä eka kerran joskus 18v mut ei se käyny päähän tuli vaa hirvee nälkä onneks oli pari kossua varoiks ja meni pari vuotta ennen seuravia savuja, ne toimi ihan hyvin ja huomasin että osaan hymyillä ilman viinaa. Pikkuhiljaa polttelu lisääntyi ja viina, migreni, raivotauti jäivät pois (sisko ja siskon lapset kärsivät vieläkin migreenin takia) mut eihän mua kuunneltu ja papereissa olin virallisesti narkomaani kun kerroin etten tarvi lääkkeitä kun poltan pilveä. Nuoruuden usko lääkäriin sai mut jatkamaan pillereitä vaikka en omasta mielestä niitä tarvinnut ja vasta 2006 huomasin etten voi mennä edes yökylään ilman efexoreja koska sekosin vuorokaudessa ilman niitä ja aloin saamaan myös unihalvauksia ja muita surinoita, sähköiskuja aivoissa jne pikku sivuoireita , varsinkin unihalvausten takia päätin jättää lääkityksen koska sellaisen jälkeen en uskaltanut nukahtaa pelosta/tiedosta että oireet alkavat heti kun taas nukahdan. Nyt olen ollut n. 8v ilman serotoniinia ym aivoja sekoittavia mieliala jyviä, Bentsoja saan vieläkin 2x1mg xanor ja 2x2 mg rivatril päivässä joista menee n. 1mg xanor tai rivatril viikon,parin välein ja savua Jointti iltakävelyllä koiran kanssa riittää joskus on kiva pajautella enemmänkin mut harvemmin koska poliisi pysäyttelee vieläkin aina kun näkevät ja tikkari suuhun vaikkei se ole ikinä näyttänyt mitään thc-pitoista mutta usein kovia aineita joita en ole käyttänyt ikinä muutamia satunnaisia kokeiluja lukuunottamatta joskus -90 luvun alussa, silti multa on viety ajokortti amfetamiinin, opiaattien ym kovien aineiden käytöstä epäiltynä tikkutestin perusteella verikokeeseen ja sen seurauksena thc-n takia useita rattijuopumuksia, työpaikan, asepalveluksen ja samalla pätevyyden menetys merityöhön jne mut silti poltan koska se pitää migreenit ym paskan pois eikä tarvi pelätä että sekoan jos unohdan lääkepurkit kotiin. Olen nyt 44v eläkeläinen päihdeongelmainen ja vaarallinen papereissa jotka on tehty kun söin kaikki jyvät mitä käskettiin mutta en kärsi, raivoa, pelkää, tarvi viinaa jne enää siten kun ennen pilven polton alkamista.


Tietoa kirjoittajasta

Tuomas Karhusen rakentama Indica-lennätinaparaatti vastaanottaa suomalaisten lähettämiä sähkeitä, jotka hän sitten morsettaa kaiken kansan luettavaksi.

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

 • Tuomas Karhunen kirjoitukseen Kieltolaki loppuu:
  "Iso respect sulle jebu kun oot ahkerasti bloggaillu! Jatka vaan samaan malliin, tuun jakamaan näitä Loharin some-kanavilla kyllä. Tällaista toimintaa…"
  16. toukokuuta 2019 kello 11:43
 • Tuomas Karhunen kirjoitukseen Asenteenmuutos!:
  "Hyvä ja ytimekäs kirjoitus! Voi kun ihmiset kuuntelisivat tällaista järjen ääntä enemmän sokean some-raivon sijaan..."
  16. toukokuuta 2019 kello 11:22
 • jebu55 kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "seuraa jebu55 blokia,lue ja opi.lisää tulee koko ajan."
  8. maaliskuuta 2019 kello 19:12
 • Luksi kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "https://www.kaninkolo.fi/epages/Kaninkolo-verkkokauppa.sf/fi_FI/?ObjectPath=Categories https://www.hamppu.net/forum/index.php Lukaise vähän alkeita ja opit tulkitsemaan mitä kasvi tarvitsee. Antaa oikean määrän valoa, ravinteita ja tietenkin rakkautta.…"
  14. helmikuuta 2019 kello 09:01
 • Jake kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "Löytyykö kotikasvattajia joilta saisi neuvoja aloitukseen?"
  12. helmikuuta 2019 kello 14:28
Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!