Go&Flow, mies 30 vuotta

Go&Flow, mies 30 vuotta

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Teksti” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Kokeilin kannabista joskus 16-19 vuoden ikäisenä muutaman kerran. Kokemukset olivat ihan positiivisia, mutta ei jäänyt tavaksi. 10-vuotta myöhemmin löysin itseni toistuvasti sohvalta puolenyön jälkeen nauttimassa lasillista viiniä. Ensin viikonloppuisin ja pian myös arkisin.

Kuvittelin sillä tavalla rentoutuvani. Tein ja teen vieläkin noin 60% töistä kotoa käsin (yrittäjä). Ongelmaksi tuli työpäivän lopettaminen. Se ei loppunut vaan pääni oli töissä 24/7. Tämä vaikutti sosiaaliseen elämääni ja etenkin parisuhteeseeni. Laiminlöin kaikkia läheisiäni ja olin aina vain töissä. Pari lasia viiniä iltaisin oli yritys saada työt edes hetkeksi pois, mutta unen laatu kärsi ja pian puolisonikin huolestui tästä.

Kuin sattumalta, eräs opettajana toimiva ystäväni kysyi olenko kokeillut alkoholin sijaan kannabista ja haluaisinko kokeilla. Vaikutus oli hämmästyttävä. Hyrrä päässä lakkasi pyörimästä ja pystyin keskittymään hetkeen. Nukuin yöni kuin porsas ja aamulla oli virkeä ja levännyt.

Muutaman viikon aikana kokeilin ja vertailin alkoholin ja yrtin vaikutusta mielentilaani ja omalla kohdallani alkoholi teki enemmän hallaa kuin hyötyä. Nyt on vierähtänyt noin neljä vuotta suhteellisen säännöllisesti yrttiä käyttäen. En joka päivä, mutta viikoittain. Joskus työreissuilla olessa tulee viikon parin tauko, koska en mielelläni kanna yrttiä mukanani. Työtehokkuuteni on parantunut. Johtunee siitä, että saan ajatukset välillä muualle ja unen laatuni on parantunut.

Parisuhteeni on vakaa ja olemme onnellisia. Menimme naimisiin ja vaimoni on kertonut ettei koskaan halua minun lopettavan yrtin nauttimista. Usein hän ehdottaa urtin nauttimista jos meinaa päivät venähtää pitkäksi. Hän sanoo, että sen minkä teen tänä iltana stressaantuneena ja väsyneenä huonosti kahdessa tunnissa, onnistuu minulta aamulla levänneenä ja virkeänä tunnissa, hyvin. Hän on oikeassa.

Alkoholia en käytä juuri lainkaan enää. Kaksi kolme kertaa ehkä hieman humalan puolella vuodessa ja yleensäkin käyttökerrat voi laskea sormilla.

Muista en tiedä, mutta ainakin oma elämänlaatuni on parantunut yrtin käytön aloittamisen myötä huikeasti.

Ei varmastikaan kaikille sovi, mutta minulle sopii. Niin ja puolisoni ei käytä yrttiä lainkaan.

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Lohari-nappi” saved_tabs=”all” button_url=”http://lohari.net/?redirect_to=random&cat=283″ url_new_window=”off” button_text=”Satunnainen Indica-kertomus” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”on” button_text_color=”#339966″ button_border_color=”#339966″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″]

[/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

2 thoughts on “Go&Flow, mies 30 vuotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *