Tutkimus: Kannabis saattaa parantaa naisten orgasmeja

Tutkimus: Kannabis saattaa parantaa naisten orgasmeja

Tietotoimisto Reutersin sekä brittiläisen The Independent -lehden mukaan Yhdysvalloissa tehty tutkimus, jossa noin kolmannes naisista käytti kannabista ennen seksiä, kertoo heidän kokeneensa suurempaa seksuaalista halukkuutta sekä parempia orgasmeja.

Sexual Medicine -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan ennen seksiä kannabista käyttäneet naiset olivat kaksi kertaa todennäköisempiä kuvailemaan orgasmejaan ”tyydyttäviksi” kuin naiset, jotka eivät käyttäneet kannabista ennen seksiä.

Sen lisäksi naiset, jotka ovat säännöllisiä kannabiksenkäyttäjiä, kokivat kaksi kertaa todennäköisemmin tyydyttäviä orgasmeja verrattuna kannabista satunnaisesti käyttäneisiin naisiin.

Tutkimuksen teki Saint Louis University School of Medicinen tri Becky Lynn kollegoineen. He mainitsivat, että tutkimuksia kannabiksen vaikutuksesta seksuaalisuuteen on vähän huolimatta siitä, että kannabis vaikuttaa aivojen kannabinoidireseptoreihin, jotka ovat kytköksissä seksuaalisiin toimintoihin.

Tutkimukseen osallistui 373 naista akateemisessa sairaalaklinikassa Saint Louisissa, Missourissa. Kaiken kaikkiaan 127 naista eli 37 prosenttia osallistuneista käytti kannabista ennen seksuaalisia aktiviteetteja. 52 prosenttia osallistuneista ei käyttänyt kannabista lainkaan ja 13 prosenttia käytti kannabista, mutta ei ennen seksiä.

Kannabiksen käyttö on ollut Yhdysvalloissa nousussa aikuisten keskuudessa, kun osavaltio toisensa perään laillistaa joko kannabiksen lääkekäytön, viihdekäytön tai molemmat.

NYU Langone Medical Centren kansanterveystutkija Joseph Palamar kommentoi tutkimusta sanoen: ”Uutta tutkimuksessa on se, että siinä tutkitaan kannabista hyödyllisenä seksiin liittyen. Yleensä huumausaineita tutkitaan seksiin liittyen riskitekijöinä.

”Mielestäni tämä osoittaa, että ajat ovat muuttumassa.”

Avainsanat: , ,

Kalle77 tykkää tästä


Tietoa kirjoittajasta

Loharin päätoimittaja on hajamielinen perfektionisti ja työnarkomaani. Hän lukee kaikki julkaistavat jutut, tekee viimeisen tarkistuksen kieliasuun ja vastaa julkaisun linjanvedoista. (Klikkaa tästä Tuomaksen Lohari-profiiliin.)

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pistesaldo

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Mainos

Keskustelu

 • DetCam kirjoitukseen Ketä kieltolaki kieltää?:
  "Detonic критичен [url=https://colorectalsurgeonssydney.com.au/quick-enquiry/success?token=7tKCJu20ig-w60yIZFtnvQGTssL3A3agc3F_OAjokDU]Detonic Zusammensetzung colorectalsurgeonssydney.com.au[/url] b07655f https://ketogurudiet.ru/hypertension/detonic-prepodavane-2/"
  11. marraskuuta 2020 kello 10:17
 • GreeboOgg kirjoitukseen Ketä kieltolaki kieltää?:
  "На этом пока все, в будущем возможно буду пополнять список."
  7. marraskuuta 2020 kello 18:55
 • rautsi kirjoitukseen Tapani:
  "Nyt muuttu mielenkiintoiseksi tilanne kun tuli poliisin verikoe tulokset. Tikku näytti positiivista tulosta ja verikokeessa ei näkyny ollenkaan kannabis vaikka…"
  14. maaliskuuta 2020 kello 20:46
 • rautsi kirjoitukseen Kieltolaki loppuu:
  "Pääsi valtion hotellia nauttimaan tämän lääkkeen ansiosta. Mut en antanu syytteissä periksi kun kerta lääke käyttöön olivat. Sanoin kokevani oikeusmurhan.…"
  9. tammikuuta 2020 kello 01:59
 • rautsi kirjoitukseen Tapani:
  "Samasta syystä nyt itsekkin pääsin oottelemaan tuomiota. Mut yrittivät huume syytteillä käytön vetää eteenpäin. Mut korjasin heti et lääke rikos…"
  9. tammikuuta 2020 kello 01:41

Mainos

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostin Loharilta, jossa mielenkiintoista asiaa Suomen ja maailman kannabistilanteesta.

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!