Tietoa Loharista

[et_pb_section admin_label=”section” transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”on” parallax_method=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” background_color=”#ffffff” allow_player_pause=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” make_equal=”off” parallax_1=”off” parallax_method_1=”off”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Teksti”]

LOHARI.NET on Suomen nopeiten kasvava kannabisyhteisö ja verkkolehti, jota pyörittää Kuopiosta kotoisin oleva muusikko Tuomas Karhunen.

LOHARIN tehtävä on tehdä se muutos, jota moni ei usko Suomessa mahdolliseksi: lääkekannabiksen yleisemmäksi ja lopulta kannabis täysin lailliseksi!

Vihreän Lohikäärmeen eli Loharin toiminta jakautuu seuraaviin pääosiin:

Lisätietoa tulee tälle sivulle pian. Sillä välin voit tukea Loharin toimintaa ja tutustua sivuston ohjeisiin ja sääntöihin. Aivan aluksi kannattaa käydä kuitenkin täällä.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *