Pitkänen, mies 46 vuotta

Pitkänen, mies 46 vuotta

Pohdintaa: Arvostan kyllä lääketieteen ammattilaisia. Suomessa on paljon hyviä lääkäreitä, mutta ikävä kyllä myös puoskareita. Lääkäreillä ei ole valitettavasti aikaa perehtyä potilaaseen. Moni lääkäri ei oman kokemukseni mukaan edes välitä potilaasata, vaan ihmiset jaotellaan yhteiskuntaluokan mukaan.

Sitten puhutaan potilasoikeuksista. Mitä ne yleensä on. Olen kokenut lääkärien toimesta erittäin pahat hoitovirheet. Olen joutunut luopumaan käytännössä ammatistani, mssä olen pitkään toiminut. Minulle on määrätty lääkitys, joka on ajan mittaan hengenvaarallinen, kuolemaanjohtava. Muitakin vaihtoehtoja on, mutta ne on ns laittomia Suomessa. Huomasin tänä aamuna juuri sen kun olen vajaa 2 vrk ollut ilman vahvaa kipulääkettäni, kuinka kroppa reagoi tavalla jota voi sanoa vieroitusoireeksi. Tärinää, vapinaa, pahoinvointia. Lääkäreiden mielestä on ihan ok, jos kipuihin on määrätty vahvoja opiaatteja. Niitä samoja jotka on Suomen ehkä käytetyimpiä huumeita tänä päivänä narkomaanien keskuudessa.

Kannabis olisi vaihtoehto. No se on taas kamalan laitonta ja leimaavaa. Kannabiksen käyttäjä on siis yhteiskunnassa pahin narkomaani? Kuulostaa hullulta ja järjettömältä. Tutkimukset puhuu maailmalla kannabiksen laillistamisesta, mutta Suomessa puhutaa ihan muuta. Se onnettomuus, jossa teloin polveni tapahtui 5 vuotta sitten. Samana yönä minulle sanottiin että aamulla menen leikkaukseen. No sitä aamua ei ole vielä tullut. Lisäksi telottu polvi alkoi tekemään kasvainta eli syöpää. Viimeinen tutkimus loppui siihen, ettei vaadi toimenpiteitä. NIIN JUURI. Jos ihmisellä on polven kaikki ristisiteet poikki ja lisäksi polveen on muodostunut kasvain. Lisäksi on aiheutunut pahat selkävaivat. Johtuen siitä etten voi liikkua ja käyttää jalkojani kunnon liikkumiseen. Myös terve jalka kärsii vaivasta, koska joutuu rajuun ylikuormitukseen.

Koita elää näillä sitten tervettä elämää. Ei ne ristisiteet itsestään parane. Ainakaan `heroiinin`käytöllä. Lievittää tuo lääke tietenkin tuskaani, mutta uskon ja tiedän lääkekannabiksen auttavan niihin paljon enemmän. Tämä on vain yksi fyysinen vaiva. Siihen henkiset päälle. Toivon todella että Suomi seuraa muita lääkekannabiksen sallivia maita ja laillistaisi kannabiksen muutenkin. Haitat kannabiksessa on myös päihteenä promilleja siitä mitä Suomen pahin kansansairauksia tekevä alkoholi.

Ajatelkaa päättäjät, lääkärit terveellä järjellä. Olen nyt päättänyt vierottautua tästä kovasta minulle laillisesta huumeesta Bubre norfiinista ja mietinkin miten Inarin kunta sen hoitaa. Hommaako kunta minulle metadonihoidon..korvaushoidon, koska vierottautuminen ei ole niin yksinkertaista. En halua pilata loppuelämääni tuon paskan kanssa. Lain mukaan jokaisen kunnan on huolehdittava sopivasta korvaushoidosta. Tosin en ole kysynyt vielä asiasta meidän lääkärikunnalta, mutta koska olen varmasti siinä vaiheessa kunnassa ainoa, joka tällaista palvelua saa. Miten päättäjät hoitavat sen. Vai pitääkö minun jatkaa niiden paskojen käyttämistä. Annoshan on vuosien aikana noussut ihan moninkertaiseksi.

Haluaisin ihmisiltä mielipiteitä tähän asiaan. Nimenomaan asiallista keskustelua ja kokemuksia. Tämän saa myös jakaa. Ajattelin jakaa tämän myös Inarin kansalaiskanavalle, mutta luulen sen siellä vain haittaavan elämääni entisestään, koska ne stigmat on minulle jo muutenkin lyöty. Toki jos joku haluaa tämän sinne jakaa. Annan siihen kyllä luvan. SANA ON VAPAA, MUTTA ASIALLISUUTTA. Kiitos.

Kalle77, Captainkidd, Jyuni ja 1 muu henkilö tykkää tästä


Tietoa kirjoittajasta

Tuomas Karhusen rakentama Indica-lennätinaparaatti vastaanottaa suomalaisten lähettämiä sähkeitä, jotka hän sitten morsettaa kaiken kansan luettavaksi.

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

  • Juha MS-potilas kirjoitukseen Rentoutumismatkalle Amsterdamiin?: “Kannabiskahviloista.24. joulukuuta 2018 kello 07:19
  • jebu55 kirjoitukseen Rentoutumismatkalle Amsterdamiin?: “Mistä saan kannabista ?23. joulukuuta 2018 kello 22:10
  • jebu55 kirjoitukseen Leaflylta CBD-terveystuotteita: “Mistä sitä saa.olen etsinyt toimijaa jolta saa cbd öljyä.krooniset kivut yli 42 työvuoden jälkeen kovat.opioidia ei viitsisi jatkuvasti syödä.23. joulukuuta 2018 kello 21:55
  • Kalle77 kirjoitukseen Juuri nyt: Lääkekannabiksen alasajo Suomessa: “Jospa lääkärit oikeuteen potilaittensa pahoinpitelystä tai ketkä estää lunnollisen lääkkeen käytön, oikeutta ihmisille.21. marraskuuta 2018 kello 18:12
  • Empiristi kirjoitukseen Juuri nyt: Lääkekannabiksen alasajo Suomessa: “No nyt on kyllä harvinaisen perseestä, mikäli tuollainen toiminta onnistuu. Ei jumalauta, muualla maailmaa kannabista laillistetaan lääke- sekä viihdekäyttöön kiihtyvällä…19. marraskuuta 2018 kello 19:24
Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!