Buldoggi, mies 55 vuotta

Buldoggi, mies 55 vuotta

80 luvulla borrelioosi, 90 luvulla kaikki alkoi niskakivusta, ja duunilekuri tutki ja lähetti reumapolille, josta neurologille ja tutkittiin koko ukko. tuloksia alko tippumaan: kolmoishermosärky, tuntematon hermosärky, tuntematon krooninen niveltuledus, joka ei oo reuma, fibromyalgia, glaukoma, diabetes l tuli kun lääkkeet hajotti haiman, steptokokki keuhkoon, MRSA, ihonalainen krooninen tulehdus, useita pluriitteja tuntematon aiheuttaja, ai niin 84 tuberkuloosi, Täytyy sanoa osa on unohtunut ja ”helvetin historia kansiota” en pysty avaamaan. Kipupoli jako oxyjä ym, kunnes hoitava lekurini vaihtoi työpaikkaa yksityiselle. Kipupolin Mengele sano tälle lekurille, heitä narkkipotilaas ulos ennenkun lähdet….joo. No menin lekurin perässä sen yksityisvotolle. mutta dosetissa oli 46 tabuu/vrk ja olin ku zombie. Alko uus luku mun kisassa. Tiedon hankinta. Kannabis löyty. Moraalinen ongelma? Lisää tietoo. Eiku Damiin ja siellä ihan virallisen kivunhoidon erikoislääkärin pakeille. Kauhisteli ensin ja aloitti opetuksen ja neuvoi miten jne. Neljä vuotta opiskelua aiheesta kannabis. Dosetissa 8 tabua + insuliinit ja ”päähän menny oppi” Ahdistusta ei ole , vaimo kehottaa ottamaan jos huomaa mun heikentyneen tilan ennen mua. Nykysin levitän tietoa , ensin kaverit, sukulaiset, tuttavat, nyt baareissa ym tilaisuuksissa. Moni demonisoitu on kääntänyt kelkkansa. Eläkeukon hommaa, vaan koen sen tosi tärkeäksi. Pukeudun hamppuhuppariin, jossa hienot kannabiskoristeet, korut ja kaikki mahdollinen on kannabistuotteita kannattavaa. Sähköröökin maku on kannabis, poliisit tosin on AINA mun ”ystäviä”. Polttelen pihalla, en raahaa mitään mukana. No pitää poliisia työllistää… En ilkeyttäni vaan vainon poistamiseksi. Ihme ja kumma mäkin oon IHMINEN

jebu55 ja Captainkidd tykkää tästä


Tietoa kirjoittajasta

Tuomas Karhusen rakentama Indica-lennätinaparaatti vastaanottaa suomalaisten lähettämiä sähkeitä, jotka hän sitten morsettaa kaiken kansan luettavaksi.

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

 • Tuomas Karhunen kirjoitukseen Kieltolaki loppuu:
  "Iso respect sulle jebu kun oot ahkerasti bloggaillu! Jatka vaan samaan malliin, tuun jakamaan näitä Loharin some-kanavilla kyllä. Tällaista toimintaa…"
  16. toukokuuta 2019 kello 11:43
 • Tuomas Karhunen kirjoitukseen Asenteenmuutos!:
  "Hyvä ja ytimekäs kirjoitus! Voi kun ihmiset kuuntelisivat tällaista järjen ääntä enemmän sokean some-raivon sijaan..."
  16. toukokuuta 2019 kello 11:22
 • jebu55 kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "seuraa jebu55 blokia,lue ja opi.lisää tulee koko ajan."
  8. maaliskuuta 2019 kello 19:12
 • Luksi kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "https://www.kaninkolo.fi/epages/Kaninkolo-verkkokauppa.sf/fi_FI/?ObjectPath=Categories https://www.hamppu.net/forum/index.php Lukaise vähän alkeita ja opit tulkitsemaan mitä kasvi tarvitsee. Antaa oikean määrän valoa, ravinteita ja tietenkin rakkautta.…"
  14. helmikuuta 2019 kello 09:01
 • Jake kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "Löytyykö kotikasvattajia joilta saisi neuvoja aloitukseen?"
  12. helmikuuta 2019 kello 14:28
Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!