Valitse Sivu

Jay, mies 40 vuotta

Jay, mies 40 vuotta

Itse olen käyttänyt kannabista yli 20 vuotta juurikin bipolaari-oireyhtymän hoitoon. Minulla kannabis tasoittaa sekä matalia että korkeita. Vakavissa matalissa se piristää, parantaa ruokahalua ja vähentää erittäin merkittävästi ahdistusta. Vakavassa hypomaniassa se rauhoittaa, vähentää vaarallista impulsiivisuutta ja oikeastaan pitelee minua sekoilemasta aivan totaalisesti. Hypomaniassa myös keskittymiskyky on koetuksella ja kannabis auttaa minua keskittymään, mikä mahdollistaa kilpailukykyisen sosiaalisen presenssin, töiden teon ja ihmissuhteiden ylläpidon.

Kannabis parantaa nimenomaan kognitiivista suorituskykyä minun bipollani. On helpompi keskittyä, on helpompi nähdä asioita eri perspektiivistä ja siten paremmin moderoida omaa käytöstä, tunnetiloja ja yleistä sielunmaisemaa. Siitä on ollut minulle *erittäin paljon apua* Juuri nämä itsekontrollit ja itsesäätely ovat ne asiat minkä puutteen parissa bipolaarit painivat. Bipo käyttää hypomaniassa ollessaan aivojen välittäjäaineet loppuun ja siitä seuraa vakavia masennus ja ahdistusoireita. Kannabis estää jossain määrin totaalista loppuunpalamista, ja siten vakavimpia matalia ja niiden kestoaikaa, ja helpottaa matalan kauden ylipääsyä ja minimoi sen aiheuttamia vahinkoja terveydelle ha yleiskunnolle.

Itse olen perinyt bipon kummaltaki n vanhemmaltani. Äitini kuoli oman käden kautta ollessani 9. Isäni yritti tusinan kertaa tappaa itsensä myös, rauha hänen sielulleen. Itse en ole ollut kannabiksen käytön aloittamisen jälkeen ollut ikinä tai kertaakaan itsetuhoinen tai halunnut itseäni vahingoittaa millään tavoin. Se jos joku on luksusta kun tiedän että bipolaareista noin joka neljäs tappaa tai yrittää tappaa itsensä jossain vaiheessa elämäänsä! Minulla on kaksi lasta ja haluan olla heidän elämässään niin läsnä ja hyvä isä kuin minulle on mahdollista. Haistakoon suomen laki ja kaikki muut asiasta jeesustelevat pitkän paskan. Nämä ihmiset yrittävät nostaa omaa statustaan sortamalla toisten ihmisoikeuksia. Toivottavasti sellainen inkvisition haamu pian häviää maailmasta lopullisesti.

Suosittelen kannabista, -mutta varauksella! -kaikille bipoille. Suurin osa tuntemistani bipoista, jotka oireyhtymänsä hallitsevat, käyttävät jossain määrin kannabista itsesäätelyyn. Kaikille se ei kuitenkaan sovi. Osa bipolaareista on ns. paniikki/psykoosi-herkkiä ja näillä henkilöillä kannabis saattaa väärinkäytöllä johtaa joissain tapauksissa oireiden pahenemiseen. Itse en ole paniikkiherkkä. Olen dissosiaatioherkkä traumaisen ja väkivaltaisen lapsuuteni takia. Iso osa tätä ongelmaa ja sen aiheuttajaa on tietysti kannabiksen kieltolaki, käyttäjien vainoaminen ja yhteiskunnallinen ulkoistaminen joka vaikeuttaa bipolaarin jo muutenkin sosiaalisesti haastavaa elämää. Etenkin paniikkiherkkien.

Jos olet bipoolari, suosittelen tutki maan asiaa tarkasti. Kyselemään asiasta muilta bipolaareilta ja tällä vuosisadalla olevilta lääkäreiltä. Itse olen saanut siitä *Erittäin Paljon Apua* ja olen siitä hyvin kiitollinen. Muista pienet annokset, älä käytä tupakkaa. Käytä mieluummin öljyä sisäisesti kuin hashista tai sensimillaa polttaen, ja muista pitää avoin ja nöyrä mieli sekä itsesi että lääkkeiden ja hoitojen suhteen.
Pyydän että pidät itseäsi suuremmassa arvossa kuin suomen valtio ja kieltolaki pitää. Planeetta ja sen kasvit ja lääkkeet ovat meidän, älä anna kenenkään tehdä sinusta vähempää kuin mitä olet! Kaikilla olennoilla on oikeus itselääkintään ja onnen ja hyvän elämän tavoitteluun!

Let us live the good life!

Jay


Tietoa kirjoittajasta

Tuomas Karhusen rakentama Indica-lennätinaparaatti vastaanottaa suomalaisten lähettämiä sähkeitä, jotka hän sitten morsettaa kaiken kansan luettavaksi.

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

Mainos

Mainos

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostin Loharilta, jossa mielenkiintoista asiaa Suomen ja maailman kannabistilanteesta.

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!