Valitse Sivu

Terveiset Saigonista

Terveiset Saigonista

Huomaa olleensa kauan poissa, kun Facebook ja muut sosiaalisen median alustat tuntuvat muuttuneen ulkoasultaan ja toiminnoiltaan.

Some- ja työtauosta sen verran, että isäni kuoleman yhteydessä – ja varsinkin sen jälkeen – henkilökohtaisessa elämässäni on ollut muutamia haasteita, jotka ovat pitkittyneet todella, todella, todella paljon. Ja kun itse en ole ollut paikalla niin sivusto on ollut käytännössä päivittämättä.

Tässä myllerryksien keskellä mukaan on tullut myös paljon uutta, haasteiden lisäksi myös hyviä asioita. Kaikella on kääntöpuolensa.

Myös tauoilla.

Hiljaiselo on tuonut mukanaan perspektiiviä, ja kauempaa katsottuani vähäinen maalaisjärkeni on karjunut minulle erästä tosiasiaa: aika ei yksinkertaisesti riitä kaikkien liikkuvien osien ylläpitämiseen siinä mittakaavassa, mitä sivustoa rakentaessa olin kaavaillut.

Yksinkertaistan koko loharinettiä siis tuntuvasti, kuuluisan ”keep it simple, stupid” -periaatteen mukaisesti. Jotkut osiot poistan kokonaan, toiset taas menevät piiloon ja kehitystyön alle – liikkuvat osat täytyy suunnitella uudestaan niin, että niiden ylläpito on nopeampaa. Mutta hilavitkuttimet ovat kakkosprioriteetti. Ykkösprioriteetti on päivittäisillä uutisoinneilla, yhteisön toimintojen ylläpitämisellä ja Kannabisliiton FB-vertaistukiryhmällä.

On muuten aivan mahtavaa nähdä, että poissaolosta huolimatta vanha kaarti on kasassa ja uusia bloggaajiakin on ilmaantunut yhteisöön! Iso kiitos teille, FB-ryhmäläisille ja ihan kaikille verkkolehden lukijoille!

Tuomas


Tietoa kirjoittajasta

Loharin päätoimittaja on hajamielinen perfektionisti ja työnarkomaani. Hän lukee kaikki julkaistavat jutut, tekee viimeisen tarkistuksen kieliasuun ja vastaa julkaisun linjanvedoista. (Klikkaa tästä Tuomaksen Lohari-profiiliin.)

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

Mainos

Mainos

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostin Loharilta, jossa mielenkiintoista asiaa Suomen ja maailman kannabistilanteesta.

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!