Terveiset Saigonista

Terveiset Saigonista

Huomaa olleensa kauan poissa, kun Facebook ja muut sosiaalisen median alustat tuntuvat muuttuneen ulkoasultaan ja toiminnoiltaan.

Some- ja työtauosta sen verran, että isäni kuoleman yhteydessä – ja varsinkin sen jälkeen – henkilökohtaisessa elämässäni on ollut muutamia haasteita, jotka ovat pitkittyneet todella, todella, todella paljon. Ja kun itse en ole ollut paikalla niin sivusto on ollut käytännössä päivittämättä.

Tässä myllerryksien keskellä mukaan on tullut myös paljon uutta, haasteiden lisäksi myös hyviä asioita. Kaikella on kääntöpuolensa.

Myös tauoilla.

Hiljaiselo on tuonut mukanaan perspektiiviä, ja kauempaa katsottuani vähäinen maalaisjärkeni on karjunut minulle erästä tosiasiaa: aika ei yksinkertaisesti riitä kaikkien liikkuvien osien ylläpitämiseen siinä mittakaavassa, mitä sivustoa rakentaessa olin kaavaillut.

Yksinkertaistan koko loharinettiä siis tuntuvasti, kuuluisan ”keep it simple, stupid” -periaatteen mukaisesti. Jotkut osiot poistan kokonaan, toiset taas menevät piiloon ja kehitystyön alle – liikkuvat osat täytyy suunnitella uudestaan niin, että niiden ylläpito on nopeampaa. Mutta hilavitkuttimet ovat kakkosprioriteetti. Ykkösprioriteetti on päivittäisillä uutisoinneilla, yhteisön toimintojen ylläpitämisellä ja Kannabisliiton FB-vertaistukiryhmällä.

On muuten aivan mahtavaa nähdä, että poissaolosta huolimatta vanha kaarti on kasassa ja uusia bloggaajiakin on ilmaantunut yhteisöön! Iso kiitos teille, FB-ryhmäläisille ja ihan kaikille verkkolehden lukijoille!

Tuomas

Tuomas Karhunen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *