Indica vai Sativa

Indica vai Sativa

Indicat eivät kasva liian suuriksi ja niiden kukkimiskausi on lyhyempi. Indicoiden varret ovat paksuja ja vahvoja ja niiden lehdet ovat leveitä. Sativat puolestaan ovat monessa mielessä vastakohtia, sillä ne kasvavat nopeasti suuriksi laihalehtisiksi kasveiksi ja ne venyvät monesti, erityisesti kukkimisvaiheen aikana huomattavasti indicoita suuremmiksi. Lisäksi on olemassa erilaisia hybrideitä, jotka yhdistelevät sativan ja indican tyypillisiä puolia eri suhteissa. Niin indicat kuin sativatkin ovat hyviä valintoja, samoin kuin näiden hybridit, mutta aloittelijalle helpoimman tavan onnistuneeseen sadonkorjuuseen tarjoavat indicat.

Sativat voivat olla arvaamattomia ja saattavat kukkimivaiheessa jopa kolminkertaistaa kokonsa. Indicat saattavat venyä myös huomattavasti, jopa tuplata kokonsa, mutta niiden lopullinen koko on helpommin ennustettavissa. Tämä on luonnollisesti erittäin tärkeä aspekti silloin, kun kasvatus tapahtuu rajatussa tilassa. Indicat ovat täten helpompia kasvatettavia, eivätkä ne myöskään ole yhtä oikukkaita kasvatettavia kuin sativat. Indicat tuppaavat myös kestämään stressiä sativoita paremmin, mikä heijastuu helposti myös satoon. Tämän tiedon pohjalta suosittelenkin erityisesti pienemmissä tiloissa kasvattaville indicaan pohjautuvien lajikkeiden valintaan ensimmäiseen kasvatukseen.

En halua antaa kuvaa, että sativat ovat vaikeampia kasvatettavia, mutta jos haluat maksimoida onnistumisen todennäköisyyden, niin indicat ovat parempi vaihtoehto. Tulet huomamaan, että sinulle jää silti paljon valinnanvaraa. Nämä lajikkeiden valinnat ovat kuitenkin lopulta mielipidekysymyksiä, joten mene ja valitse lajike oman fiiliksesi mukaan, makuasioista on vaikea kiistellä.

Avainsanat:

ja tykkää tästä


Tietoa kirjoittajasta

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pistesaldo

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Mainos

Keskustelu

 • OliverVax kirjoitukseen Ketä kieltolaki kieltää?:
  "секс порно видео смотреть онлайн [url=https://drochila.xyz/]ДРОЧИЛЛА[/url] порно фото анал секс [url=https://drochila.xyz/search/%D0%9A%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%85%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B5/]порно казахский сексуальна [/url] [url=https://mercedes-world.com/eq/mercedes-benz-eqt-teaser/comment-page-32#comment-37563]русские порно ролики смотреть онлайн[/url] [url=https://tehmet.su/comments#comment_616923]порно…"
  17. maaliskuuta 2022 kello 02:23
 • Everettciz kirjoitukseen Autoflowereiden kasvatuksessa huomioon otettavia asioita:
  "Официальный сайт Государственного Военного госпиталя Китая. Первый государственный военный госпиталь в Китае, получивший лицензию на прием иностранных граждан. Профессиональный коллектив…"
  16. maaliskuuta 2022 kello 23:27
 • MichaelImpab kirjoitukseen Autoflowereiden kasvatuksessa huomioon otettavia asioita:
  "Jaipur is the capital of India’s Rajasthan state. It evokes the royal family that once ruled the region and that,…"
  16. maaliskuuta 2022 kello 20:55
 • Ralphsmiff kirjoitukseen Ketä kieltolaki kieltää?:
  "Vietnam city capital of China [url=https://www.datanumen.com/pdf-repair/] city 5 [/url]"
  10. tammikuuta 2021 kello 11:38
 • JamesCig kirjoitukseen Ketä kieltolaki kieltää?:
  "Помощь Студентам [url=https://5-work.ru/samostoyatelnaya-rabota--semeynoe-pravo/]https://5-work.ru/samostoyatelnaya-rabota--semeynoe-pravo/[/url]"
  10. tammikuuta 2021 kello 06:12

Mainos

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostin Loharilta, jossa mielenkiintoista asiaa Suomen ja maailman kannabistilanteesta.

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!