Indica vai Sativa

Indica vai Sativa

Indicat eivät kasva liian suuriksi ja niiden kukkimiskausi on lyhyempi. Indicoiden varret ovat paksuja ja vahvoja ja niiden lehdet ovat leveitä. Sativat puolestaan ovat monessa mielessä vastakohtia, sillä ne kasvavat nopeasti suuriksi laihalehtisiksi kasveiksi ja ne venyvät monesti, erityisesti kukkimisvaiheen aikana huomattavasti indicoita suuremmiksi. Lisäksi on olemassa erilaisia hybrideitä, jotka yhdistelevät sativan ja indican tyypillisiä puolia eri suhteissa. Niin indicat kuin sativatkin ovat hyviä valintoja, samoin kuin näiden hybridit, mutta aloittelijalle helpoimman tavan onnistuneeseen sadonkorjuuseen tarjoavat indicat.

Sativat voivat olla arvaamattomia ja saattavat kukkimivaiheessa jopa kolminkertaistaa kokonsa. Indicat saattavat venyä myös huomattavasti, jopa tuplata kokonsa, mutta niiden lopullinen koko on helpommin ennustettavissa. Tämä on luonnollisesti erittäin tärkeä aspekti silloin, kun kasvatus tapahtuu rajatussa tilassa. Indicat ovat täten helpompia kasvatettavia, eivätkä ne myöskään ole yhtä oikukkaita kasvatettavia kuin sativat. Indicat tuppaavat myös kestämään stressiä sativoita paremmin, mikä heijastuu helposti myös satoon. Tämän tiedon pohjalta suosittelenkin erityisesti pienemmissä tiloissa kasvattaville indicaan pohjautuvien lajikkeiden valintaan ensimmäiseen kasvatukseen.

En halua antaa kuvaa, että sativat ovat vaikeampia kasvatettavia, mutta jos haluat maksimoida onnistumisen todennäköisyyden, niin indicat ovat parempi vaihtoehto. Tulet huomamaan, että sinulle jää silti paljon valinnanvaraa. Nämä lajikkeiden valinnat ovat kuitenkin lopulta mielipidekysymyksiä, joten mene ja valitse lajike oman fiiliksesi mukaan, makuasioista on vaikea kiistellä.

109 thoughts on “Indica vai Sativa

 1. Hello! Company Political Science a completely new scientific political system, which has never been seen before in the history of mankind. The document contains 10 pages of detailed description. You can buy this sex-free document for 950$, payment bitcoin. To obtain and pay for it, go to the proxy-tunneled self-hosted site, click Visit Site, register without using personal data, make payment and download the document. Thank you in advance.

  Self-hosted website: https://dzt69hg.localto.net/
  If pages don’t load – refresh.

 2. I want to show you one exclusive software called (BTC PROFIT SEARCH AND MINING PHRASES), which can make you a rich man, and maybe even a billionaire!

  This program searches for Bitcoin wallets with a balance, and tries to find a secret phrase for them to get full access to the lost wallet!

  Run the program and wait, and in order to increase your chances, install the program on all computers available to you, at work, with your friends, with your relatives, you can also ask your classmates to use the program, so your chances will increase tenfold!
  Remember the more computers you use, the higher your chances of getting the treasure!
  Thank me by donating if you have the opportunity.

  Free Download:
  https://t.me/btc_profit_search

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *