Psythos, mies 27 vuotta

Psythos, mies 27 vuotta

Törmäsin kannabikseen n. 11 vuotta sitten ja se tuli vastaan ihan hupikäytössä. Heti alkuun huomasi ihan hullun buustin mielialaan ja tuntemuksiin, ja pystyin jopa tuntemaan positiivisiakin tunteita. Oon siis lapsest saakka ollu tosi ahdistunu koti- ja koulukiusaamisen johdosta, eikä se oo ajanmittaa muuta tehnyt kun pahentunut tai pysynyt samana. No mä oon sit käyny näitä psykiatreja ja muita läpi, kokeillu mielialalääkkeitä sun muita, kun on ollut rankka ahdistusta, motivaationpuutetta, unettomuutta ja muutenkin tosi synkkä katse omaan elämään. Niist lääkkeist oli hyötyy joo, mut jossain kohtaa nekin alko tuntumaan vaan placebolta ja onnistuin jo masentumaan yms. niiden läpi. No oikealla kannabislajikkeella nää kaikki sai lyötyä, ja sitä pysty toimimaan elämässä rakastavana ja vahvana, sosiaalisena ja ulospäinsuuntautuneena. Teki jopa mieli mennä ulos kämpästä! Ja ihan vaan siks, kun on niin helvetin hyvä mieli ja ulkona sä paremmin loistat kun sisällä. Sitä jopa näkee asioita ihan eri valossa, osaa arvostaa luontoo, elämää, ja sellasta. Sellasest tulee ihan helvetin hyvä mieli jo itsessäänkin, mut ei niihin kiinnitä huomiota ahistuneena… Ja side-notena, oon ollu niinkin vakavassa masennustilassa, että yritin kerran tuuletusparvekkeelta itsemurhapudotusta, mut kavereiden ansiost oon vieläkin tässä.

Kannabis on auttanu mua helvetisti; oon hommannu itelleni ammatin, työn, saanu kauniin ja rakastavan naisen, koiran ja ….elämän.


Tietoa kirjoittajasta

Tuomas Karhusen rakentama Indica-lennätinaparaatti vastaanottaa suomalaisten lähettämiä sähkeitä, jotka hän sitten morsettaa kaiken kansan luettavaksi.

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

 • Tuomas Karhunen kirjoitukseen Kieltolaki loppuu:
  "Iso respect sulle jebu kun oot ahkerasti bloggaillu! Jatka vaan samaan malliin, tuun jakamaan näitä Loharin some-kanavilla kyllä. Tällaista toimintaa…"
  16. toukokuuta 2019 kello 11:43
 • Tuomas Karhunen kirjoitukseen Asenteenmuutos!:
  "Hyvä ja ytimekäs kirjoitus! Voi kun ihmiset kuuntelisivat tällaista järjen ääntä enemmän sokean some-raivon sijaan..."
  16. toukokuuta 2019 kello 11:22
 • jebu55 kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "seuraa jebu55 blokia,lue ja opi.lisää tulee koko ajan."
  8. maaliskuuta 2019 kello 19:12
 • Luksi kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "https://www.kaninkolo.fi/epages/Kaninkolo-verkkokauppa.sf/fi_FI/?ObjectPath=Categories https://www.hamppu.net/forum/index.php Lukaise vähän alkeita ja opit tulkitsemaan mitä kasvi tarvitsee. Antaa oikean määrän valoa, ravinteita ja tietenkin rakkautta.…"
  14. helmikuuta 2019 kello 09:01
 • Jake kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "Löytyykö kotikasvattajia joilta saisi neuvoja aloitukseen?"
  12. helmikuuta 2019 kello 14:28
Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!