Valitse Sivu

Sissikorppi, mies 26 vuotta

Sissikorppi, mies 26 vuotta

Törmäsin kannabikseen n. 11 vuotta sitten ja se tuli vastaan ihan hupikäytössä. Heti alkuun huomasi ihan hullun buustin mielialaan ja tuntemuksiin, ja pystyin jopa tuntemaan positiivisiakin tunteita. Oon siis lapsest saakka ollu tosi ahdistunu koti- ja koulukiusaamisen johdosta, eikä se oo ajanmittaa muuta tehnyt kun pahentunut tai pysynyt samana. No mä oon sit käyny näitä psykiatreja ja muita läpi, kokeillu mielialalääkkeitä sun muita, kun on ollut rankka ahdistusta, motivaationpuutetta, unettomuutta ja muutenkin tosi synkkä katse omaan elämään. Niist lääkkeist oli hyötyy joo, mut jossain kohtaa nekin alko tuntumaan vaan placebolta ja onnistuin jo masentumaan yms. niiden läpi. No oikealla kannabislajikkeella nää kaikki sai lyötyä, ja sitä pysty toimimaan elämässä rakastavana ja vahvana, sosiaalisena ja ulospäinsuuntautuneena. Teki jopa mieli mennä ulos kämpästä! Ja ihan vaan siks, kun on niin helvetin hyvä mieli ja ulkona sä paremmin loistat kun sisällä. Sitä jopa näkee asioita ihan eri valossa, osaa arvostaa luontoo, elämää, ja sellasta. Sellasest tulee ihan helvetin hyvä mieli jo itsessäänkin, mut ei niihin kiinnitä huomiota ahistuneena… Ja side-notena, oon ollu niinkin vakavassa masennustilassa, että yritin kerran tuuletusparvekkeelta itsemurhapudotusta, mut kavereiden ansiost oon vieläkin tässä.

Kannabis on auttanu mua helvetisti; oon hommannu itelleni ammatin, työn, saanu kauniin ja rakastavan naisen, koiran ja ….elämän.


Tietoa kirjoittajasta

Tuomas Karhusen rakentama Indica-lennätinaparaatti vastaanottaa suomalaisten lähettämiä sähkeitä, jotka hän sitten morsettaa kaiken kansan luettavaksi.

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

Mainos

Mainos

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostin Loharilta, jossa mielenkiintoista asiaa Suomen ja maailman kannabistilanteesta.

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!