Perjantai mielessäin….

Perjantai mielessäin….

Kova viikko takana. Postin kanssa taistelua, lääkärikäynti,labraa,uusi telkkari kärynneen tilalle, sen ”helppo” asennus… varmaan oliskin ollut, mutta 7 hai tuuri vainoaa… Asennusohjeet luki vaimo, tosimies ei ohjeita lue…. No ohjattua toimintaa siis vaimo luki ja teki, ai niin laitoinhan uuteen kaukosäätimeen paristot! Kunnes tämän ”alyTV”n piti ottaa nettiyhteys…. Modeemi ei toiminut vaan sen ikä, 3 vuotta, tuli täyteen ja se kuoli. Ei kun autoon ja alan kauppaan modeemi mukana. Uuden asennus onnistui hienosti. Alan tajuamaan 28 vuoden jälkeen avioliiton fiksuuden. Joo FB:tä tihrustanut, CBD-öljy asia alkaa aueta. Lukee ja opiskelee. Se on tämän fabun motto. Vältä riskejä, niin tein kannabiksenkin kanssa. Ai niin mulla on KAKSI KOMEAA LOHARI T-PAITAA, joten olen keskiverto ihmistä HUOMATTAVASTI korkeammalla ja arvostetummalla asteella. Noh rumat ne vaatteilla koreilee, mummoni joskus sanoi. Mun tapauksessaKIN totta. Ostin paidat kahdesta syystä, Loharin toimintaa pitää tukea ja käytän T-paitoja joka päivä. Mainostan paitojen materiaalin olevan hyvää ja laadukasta. Pehmeä ja mukava .  Kipujen määrä ollut helvetillinen. Joten bongannut…..hmm lintuja…. parikin kertaa päivässä. Ilmapaineen vaihtelut vaikuttaa kivun tasoon uskomattoman paljon. Olen koko jätkä kun vanhan mummon polvi jota kolottaa kun sade  tekee tuloaan… Tänään lukihäiriökin. Loharin FB:ssä selvästi luki 2.12. klo 18. Sitähän en ”huomannut” vaan kaikki kellot soimaan 17 aikaan ja kaikki hälytinhärpäkkeet, alkaa podcastiin valmistautuminen, kahvia, voileipiä, ovikelloon pumpulia jnejne. Siis Loharinpodcastiinvalmistautumispaniikki, hmm uusi lisädiagnoosi? Ei huano , niinku Jorma U sanoisi. Nyt tässä kirjoitus on kuin fabukin, pikkusen hilpee ja mukavan jouheva. Lopuksi on maailma vaan siitä monitajuinen(?) Loharilaiset, varsinkin aktiivit, olette antaneet lisävirtaa mun eloon ja oloon. Ylpeänä jaan tietoa Loharista ja kannabiksesta.

Avainsanat: , ,


Tietoa kirjoittajasta

Kroonikkomonikipusairas 55v eläkeläinen. IkiPUNKKARI. Jaan tietoa kannabiksesta ja olen saanut monien silmät aukeemaan.

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pistesaldo

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Mainos

Keskustelu

 • rautsi kirjoitukseen Tapani:
  "Nyt muuttu mielenkiintoiseksi tilanne kun tuli poliisin verikoe tulokset. Tikku näytti positiivista tulosta ja verikokeessa ei näkyny ollenkaan kannabis vaikka…"
  14. maaliskuuta 2020 kello 20:46
 • rautsi kirjoitukseen Kieltolaki loppuu:
  "Pääsi valtion hotellia nauttimaan tämän lääkkeen ansiosta. Mut en antanu syytteissä periksi kun kerta lääke käyttöön olivat. Sanoin kokevani oikeusmurhan.…"
  9. tammikuuta 2020 kello 01:59
 • rautsi kirjoitukseen Tapani:
  "Samasta syystä nyt itsekkin pääsin oottelemaan tuomiota. Mut yrittivät huume syytteillä käytön vetää eteenpäin. Mut korjasin heti et lääke rikos…"
  9. tammikuuta 2020 kello 01:41
 • Peter Sauser kirjoitukseen Potilasjärjestön vertaistukiryhmän epileptikkolapsi YLEn TV- ja nettiuutisissa:
  "Sisarillani todettiin akuutti leukemia kolmannen kerran, ensimmäinen diagnoosi oli toukokuussa 2017. Hän parani luuytimensiirtolla monien kärsimysten ja kivun jälkeen. Mutta…"
  6. tammikuuta 2020 kello 01:30
 • kollinainen kirjoitukseen Valviralta uhkauskirjeitä lääkäreille – Lääkekannabiksen määrääminen kiellettiin lupien menettämisen uhalla:
  "Kyllä vaihtaisin opiaattikipulääkkeeni heti kantsurepsuun."
  31. lokakuuta 2019 kello 14:18

Mainos

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostin Loharilta, jossa mielenkiintoista asiaa Suomen ja maailman kannabistilanteesta.

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!