Miksi 32 % lääkäreistä ei ole ilmoittanut saamiaan palkkioita?

Miksi 32 % lääkäreistä ei ole ilmoittanut saamiaan palkkioita?

“Lääketeollisuuden investointien kokonaissumma kasvoi viime vuonna 227 miljoonaan euroon edellisvuoden 220 miljoonasta. Kasvua oli erityisesti tutkimus- ja kehitysinvestoinneissa. Lääketeollisuus ry:n tekemän investointikyselyn mukaan lääkeyritykset aikovat tulevaisuudessa lisätä ERITYISESTI SUOMESSA tehtävien rekisteritutkimusten määrää.”

Tämä taitaa olla suurimpia syitä siihen, miksi lääkärit eivät uskalla ottaa mitään kantaa lääkekannabis asiaan. Lääketeollisuus ry:n jäsenyritykset käyttivät yhteistyöhön 32,5 miljoonaa euroa, mikä on 16 % enemmän kuin edellisenä vuonna. Ja jos ajattellee miksi 32 % lääkäreistä ei ole ilmoittanut saamiaan palkkioita, niin luulen, että näiden lääkärien saamat tuet ovat niitä suurimpia. Myöskin heille maksettujen tukirahojen tiedot, olisi saattaneet vaikeuttaa heidän asemaansa esim. Lääkekannabis asiassa.  Julkistamishanke on toteutettu lääketeollisuuden OMASTA  ALOITTEESTA, joten miten kukaan voisi pitää näitä tietoja oikeina ja totuudenmukaisina. Olisi mahtavaa nähdä näiden 32 % lääkäreiden lista siitä, mistä kaikesta toiminnasta he ovat saaneet rahaa. Ei minua ainakaan kiinnosta niiden lääkärien tiedot, jotka on julkaistu, vaan niiden, joita ei ole julkaistu. Olisi luultavasti katastrofi Suomen lääkäreille, jos suomeen tulisi laki, jossa määrättäisi kaikkien lääkäreille maksettujen palkkioiden ja apurahojen tiedot julkisiksi ja pakollisiksi. Onko esimerkiksi julkaistu Kaarlo Simojen, ja muiden julkisuudessa esiintyvien “asiantuntioiden” “lääkäreiden” maksetut palkkiot.

Miksi fimea ei ole julkaissut 2016 vuoden hyväksyttyjen lääkekannbis reseptien määrää. Liityykö kaikki nämä asiat mahdollisesti toisiinsa. Minun mielestä, näiden asioden yhteys toisiinsa on aika ilmeinen. Ja luulen myös, että lääkärit ovat saaneet myös muita palkkioita lääkefirmoilta ja muilta tahoilta, mitä ei ole julkaistu. Annetaan ihmisille vain hieman asioita tietoon, että saataisi pahin kohu hiljennettyä, että ihmiset ja tahot lopettaisi asioiden kyselyn, ja palata takaisin koloihinsa. Luulen, että suurin osa ihmisistä pitää, näitä ilmoituksia täysin tosina, mutta luulen, että esim. täällä sivustolla piilee joukko, joka kyseenalaistaa kaiken medialle tiedoksi annetun tiedon ja sen totuudenmukaisuuden.

Kirjoitin asiasta ensin naamakirjaan, mutta päätin, että tämä tieto pitää jäädä myös Loharin Blogi teksteihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *