Kannattaako Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto kannabiksen dekriminalisointia?

Kannattaako Vihreiden presidenttiehdokas Pekka Haavisto kannabiksen dekriminalisointia?

Advertisement

Presidettiehdokkaan Pekka Haaviston kanta tähän lääkekannabiksen laillistamisen ja dekriminalisointi kysymykseen on tulossa ajankohtaiseksi ja se on alkanut ainakin itseäni mietityttämään.

Viherät ovat aina jossain määrin olleet kannbis keskusteluissa mukana.

Jos Haavisto puoltaisi lääkekannbiksen laillistamista tai dekriminalisointia, niin hän saattaisi saada HIEMAN enemmän ääniä, mitä hänelle on nyt uumoiltu. Ja jos hän ottaisi tämän vihreän parantavan kasvin yhdeksi keskeiseksi kysymykseksi vaalikamppaniointiin, niin se varmasti muuttaisi monen suomalaisen kantaa tähän asiaan.

Noin näkyvä kamppaniointi muuttaisi merkittävästi niiden ihmisten asenteita,  jotka eivät tue lääkekannabiksen käyttöä tai sen dekriminalisointia.

Nyt Englannissa liberaalidemokraatit ovat vahvistaneet lupauksen laillistaa kannabiksen myynnin ja vilelyn jos heidät valitaan. Myöskin näin vaalitaisteluiden alla englannissa on otettu esille suomen suhtautumista kannabikseen pelkästään sen takia, koska suomen negatiivinen kannbis asenne on euroopankin mittapuulla kärkisijoilla monessakin mielessä. Jutuissa on mm. otettu esille suomen tuomiot kannbiksen käytöstä. mm the sun lehden kirjoituksessa. Jutussa myös puhuttiin kannabiksen keveämmin suhtautuvista maista. – kuten Norjasta, Alankomaista ja Portugalista.

Jättäisiko Pekka Haavisto käyttämättä hyväksi tätä tärkeää kysymystä, mikä toisi hänelle näkyvyyttä ja ääniä enemmän kuin, mitä nyt on arvioitu. Tämä vihreän kukan aihe puhututtaa montaa suomalaista ja keskustelua on enemmän mediassa kuin koskaan aiemmin maamme historiassa.

                        Itseäni ei politiikka ole koskaan kiinnostanut, mutta jos hän puoltaisi tätä vihreää kasvia edes yleisesti lääkekäyttöön kaikille sitä tarvitseville, niin hän tulisi saamaan minun ja monen muun tätä vihreää aatetta polustavan äänen itselleen.

Captainkidd, AnnaAngel, Plossi ja 2 muuta tykkää tästä


Advertisement

Tietoa kirjoittajasta

1
Jätä kommentti

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Cannah Recent comment authors
  Subscribe  
uusin vanhin eniten tykkäyksiä
Ilmoita
Hanna
Jäsen

Kuinkas nyt käykään, kun Hallaaho on puikoissa? Ku oliks se sittenkin Kari, Emma/Emmi Kari, ku ois niinku dekriminalisoinut….

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!