Lääkekannabis on laillista Suomessa, ainakin paperilla

Lääkekannabis on laillista Suomessa, ainakin paperilla

Suomessa on alle 300 ihmistä , jotka saavat lääkekannabista, se on kummallista kun sen potentiaali tiedetään.

Valvira ei halua, että se yleistyy, lääkärit ovat saaneet varoituksia kun ovat sitä määränneet. Miksi ihmeessä? Onko taustalla lääkeyhtiöiden vankaa vastustus?

Ilmeisesti lääkärien koulutuksessa ei lääkekannabiksesta opeteta mitään?

Kanada on juuri laillistamassa kannabista, myös viihdekäyttöön. Lääkekannabista saa kasvattaa kotonaan, mikäli on resepti olemassa, koska Suomessa?

Koska kannabis on Suomessa laittomassa asemassa, myös sen lääkekäyttö on jäissä. Osa ihmisistä joutuu siis rikkomaan lakia, kun ovat huomanneet kannabiksen hyödyn omalle terveydelleen. Itselääkintä on yleistä, eikä siitä kerrota lääkäreille, koska se on laitonta Suomessa.

On mielestäni helvetin surullista, että kannabiksen lääke potenttiaalia vähätellään.

Poliitikot eivät uskalla ottaa asiaan kantaa, se on todettu jo montakertaa. Heitä ei saa vastauksia, vaikka asiallista sähköpostia on asian tiimoilta laitettu!

Jos kannabis olisi laillista, osa ihmisistä saisi siitä helpon ja halvan lääkkeen, joka voi itse kasvattaa ja jalostaa vaikkapa öljyksi.

Miten asiaan saadaan muutosta? Vinkkejä? Kiitos.

Kurkaa myös tänne jossa on yli 3200 jäsentä Lääkekannabis esille Suomessa

Katso video myös: Weed 3

 

2 thoughts on “Lääkekannabis on laillista Suomessa, ainakin paperilla

  1. Kyllä Teppo lääkefirmojen ja Alkon ym. Tahojen tolkuttomat voitot ovat suuri syy siihen ettei tällaista halpaa luonnonlääkettä haluta sotkemaan bisneksiä vaikka valtio voisi saada verotuloja ja valvoa jakelua.

  2. Arkadianmäelle saatava nuoria ajattelevia ihmisiä jotka aukaisevat noitten junttipoliitikkojen silmät ja kuuntelevat järjen ääntä .riittää jo holhousvaltio.jonain päivänä me voitamme.eläköön kukka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *