KatyIndica, nainen 23 vuotta

KatyIndica, nainen 23 vuotta

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Teksti”]

Kärsin keskivaikeasta kausittaisesta masennuksesta. Tutkimukset ovat viitanneet, että runsas kannabiksen käyttö teini-iässä voisi joillakin laukaista masennuksen tai aiheuttaa masennuksen kaltaisia oireita. Itse olen kuitenkin aloittanut kannabiksen käytön vasta aikuisiällä noin vuosi sitten kärsittyäni masennuksesta jo useita vuosia. Aloitin viihdekäyttäjänä, jota edelleen harrastan, mutta olen huomannut kannabiksen päinvastoin kuin väitettiin helpottavan masennusoireitani.

Käytän tätä ihanaa luonnontuotetta noin 1-4 kertaa viikossa, kun mahdollista. Sen lisäksi, että aine rentouttaa sekä mieltäni että kehoani, se on auttanut minua pohtimaan itseäni, tilannettani ja suhteitani läheisiini sekä keskustelemaan niistä rakkaitteni kanssa. Polteltuani en ahdistu ja välttele vaikeitakaan asioita, maltan pysähtyä katsomaan itseäni niin sanotusti peilistä ilman, että mieleni alkaa kiljua minulle solvauksia. Kun masennukseni yltyy pahaksi saatan viettää päiviä itkien, inhoten itseäni ja harkitsemalla itseni satuttamista, jota normaalisti en voisi edes kuvitella. Jos noina hetkinä minun on mahdollisuus nauttia kannabista, rentoudun ja päätäni kiristävä vanne heltiää. Silloin minun on helpompi myös avautua läheisilleni ja pyytää apua. Siitä asti, kun tämä nykyisellään laiton päihde astui elämääni, olen hitaasti löytänyt itseäni enemmän ja enemmän ja tullut sinuiksi oman itseni kanssa. En tunne enää olevani tyhjä ja arvoton ja masennus kauteni ovat muuttuneet lyhyemmiksi ja helpommiksi kestää. Myös moni muu asia elämässäni on parantunut. Olen esimerkiksi saanut kehitettyä parisuhdettani ja muistanut kertoa läheisilleni, kuinka rakkaita ja tärkeitä he minulle ovat.

Kannabis on avannut minussa portteja, joista voin kulkea myös ilman kyseistä ainetta. Rahatilanteeni on surkea, joten turhan usein en kykene kustantamaan tätä lääkettä. Kuitenkaan se ei ole ollut valtava ongelma. Jos en saa poltettua, kaipaan sen tuomaa iloa ja helpotusta, mutta se siitä; ei vierotusoireita, ei puutteen aiheuttamaa kohtausta. Jos taas unohdan ottaa masennuslääkkeeni (josta yritän hitaasti ja vaivalloisesti vierottua) edes päiväksi tunnen seuraamukset usein seuraavana päivänä hysteerisesti itkien heikotuksena, ärtyisyytenä, väsymyksenä, kipuina, huimauksena… Listaa voisi jatkaa suhteellisen pitkään. Toivon syvästi, että nykyinen perusteeton kieltolaki saadaan kumottua mahdollisimman pian ja voisin nauttia kannabiksesta ilman pelkoa seurauksista.

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Lohari-nappi” saved_tabs=”all” button_url=”http://lohari.net/?redirect_to=random&cat=283″ url_new_window=”off” button_text=”Satunnainen Indica-kertomus” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”on” button_text_color=”#339966″ button_border_color=”#339966″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *