Mestari, mies 30 vuotta

Mestari, mies 30 vuotta

Advertisement

Luokittelen itseni viihdekäyttäjäksi, mutta kokemukseni mukaan myös viihdekäyttäjillä on usein lääkinnällisiä syitä käyttää kannabista.

Ensimmäiset kerrat kokeilin kannabista satunnaisissa asiayhteyksissä, ja pidin sen käyttöä ihan mukavana, mutta en varsinaisesti kokenut sitä oikein omaksi jutuksi. Varsinaisesti pössyttelyn aloitin muutama vuosi sitten kun kärsin vaativista töistä johtuen kuukausia pitkittyneestä, lähes lamauttavasta stressistä. Huomasin että kannabis auttoi rentoutumaan, palautumaan ja nukkumaan paremmin. Pössyttelyn jälkeen pystyin menemään töihin virkeänä kuin lomalta palanneena, ja näin sain katkaistua stressikierteen.

Sittemmin kannabis on jäänyt kuvioihin ja korvannut käytännössä kokonaan perjantaikaljoittelut, ja alkoholia käytän lähinnä ruokajuomana oluen ja viinin muodossa, sekä illanvietoissa sosiaalisen kanssakäymisen vuoksi, kannabis kun edelleen on laitonta. Työt ja muu elämä sujuu mukavissa merkeissä ja voin paremmin kuin koskaan. Satunnainen jointti tuo lähinnä iloa ja piristystä elämään sekä auttaa rentoutumaan, sen suuremmasta asiasta ei ole kyse.

Jyuni tykkää tästä


Advertisement

Tietoa kirjoittajasta

Tuomas Karhusen rakentama Indica-lennätinaparaatti vastaanottaa suomalaisten lähettämiä sähkeitä, jotka hän sitten morsettaa kaiken kansan luettavaksi.

Jätä kommentti

Ole ensimmäinen kommentoija!

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!