Mestari, mies 30 vuotta

Mestari, mies 30 vuotta

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Teksti”]

Luokittelen itseni viihdekäyttäjäksi, mutta kokemukseni mukaan myös viihdekäyttäjillä on usein lääkinnällisiä syitä käyttää kannabista.

Ensimmäiset kerrat kokeilin kannabista satunnaisissa asiayhteyksissä, ja pidin sen käyttöä ihan mukavana, mutta en varsinaisesti kokenut sitä oikein omaksi jutuksi. Varsinaisesti pössyttelyn aloitin muutama vuosi sitten kun kärsin vaativista töistä johtuen kuukausia pitkittyneestä, lähes lamauttavasta stressistä. Huomasin että kannabis auttoi rentoutumaan, palautumaan ja nukkumaan paremmin. Pössyttelyn jälkeen pystyin menemään töihin virkeänä kuin lomalta palanneena, ja näin sain katkaistua stressikierteen.

Sittemmin kannabis on jäänyt kuvioihin ja korvannut käytännössä kokonaan perjantaikaljoittelut, ja alkoholia käytän lähinnä ruokajuomana oluen ja viinin muodossa, sekä illanvietoissa sosiaalisen kanssakäymisen vuoksi, kannabis kun edelleen on laitonta. Työt ja muu elämä sujuu mukavissa merkeissä ja voin paremmin kuin koskaan. Satunnainen jointti tuo lähinnä iloa ja piristystä elämään sekä auttaa rentoutumaan, sen suuremmasta asiasta ei ole kyse.

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Lohari-nappi” saved_tabs=”all” button_url=”http://lohari.net/?redirect_to=random&cat=283″ url_new_window=”off” button_text=”Satunnainen Indica-kertomus” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”on” button_text_color=”#339966″ button_border_color=”#339966″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *