Jalmari, mies 61 vuotta

Jalmari, mies 61 vuotta

Minulle pamahti viitisen vuotta sitten kolmoishermosärky eli trigeminusneuralgia. Kohtaukset ilmenevät kasvoilla. Niitä tuli päivittäin ja ne olivat niin tuskallisia että alkoi ajatus kaulakiikusta voimistua mielessä. Lääke kuitenkin löytyi karpamatsepiinin (epilepsialääke) muodossa. Välillä riittää pienempi annos kun taas välillä on annos nostettava yli ”sallitun”. Ja sisäkalut naukuvat.

Onneksi kannabistietoa löytyy. Aloin tutkia artikkeleita ihmelääkkeestä joka auttaa lähes vaivaan kuin vaivaan. Aiemmin kuvittelin että kannabista pössyteltiin vain omaksi iloksi.

Hiljattain sain kaveriltani gramman, pari sitä vihreää ja vetelin sitä piipullisen. En tullut pöllyyn enkä muutenkaan tuntenut mitään normaalista poikkeavaan. Mutta kivut katosivat. En tiedä menivätkö kivut remissioon kannabiksen avulla, mutta uskon näin olevan. Aiemmin ollut lääkkeetön remissio vain kerran ja kesti pari kuukautta. Olen ajanut lääkitystä alas hitaasti ja nyt mennään nollilla. Ainoastaan yhden piipullisen ansiotako? En tiedä mutta vastedes pidän huolen että poltettavaa on varalla. Olen aiemmin pössäytellyt koemielessä puolen kymmentä kertaa eikä koskaan ole tuntenut mitään, joten lopetin senkin vähän jo kauan sitten. Kunnes nyt poltin ja poltan vastedeskin jos ja kun kivut palaavat. Nyt kun ikää alkaa olla, alkavat paikat kipuilla myös kuntoilun myötä. Milloin polvet, milloin niska ja milloin mikäkin.

Harmi ettei Tuppukylästä saa lääkäreiden kautta kannabista. Suomen lainsäädäntö on tässä asiassa rempallaan kun pitää toimivaa lääkettä huumeena ja sen johdosta lääkärit syöttävät lääkkeitä jotka pilaavat sisäkalut, vievät muistin ja aiheuttavat muita vielä vakavampia sivuvaikutuksia.

Kiitos Indica ja Vihreä Liero. Teette tärkeää työtä.


Tietoa kirjoittajasta

Tuomas Karhusen rakentama Indica-lennätinaparaatti vastaanottaa suomalaisten lähettämiä sähkeitä, jotka hän sitten morsettaa kaiken kansan luettavaksi.

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

 • Tuomas Karhunen kirjoitukseen Kieltolaki loppuu:
  "Iso respect sulle jebu kun oot ahkerasti bloggaillu! Jatka vaan samaan malliin, tuun jakamaan näitä Loharin some-kanavilla kyllä. Tällaista toimintaa…"
  16. toukokuuta 2019 kello 11:43
 • Tuomas Karhunen kirjoitukseen Asenteenmuutos!:
  "Hyvä ja ytimekäs kirjoitus! Voi kun ihmiset kuuntelisivat tällaista järjen ääntä enemmän sokean some-raivon sijaan..."
  16. toukokuuta 2019 kello 11:22
 • jebu55 kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "seuraa jebu55 blokia,lue ja opi.lisää tulee koko ajan."
  8. maaliskuuta 2019 kello 19:12
 • Luksi kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "https://www.kaninkolo.fi/epages/Kaninkolo-verkkokauppa.sf/fi_FI/?ObjectPath=Categories https://www.hamppu.net/forum/index.php Lukaise vähän alkeita ja opit tulkitsemaan mitä kasvi tarvitsee. Antaa oikean määrän valoa, ravinteita ja tietenkin rakkautta.…"
  14. helmikuuta 2019 kello 09:01
 • Jake kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "Löytyykö kotikasvattajia joilta saisi neuvoja aloitukseen?"
  12. helmikuuta 2019 kello 14:28
Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!