Jalmari, mies 61 vuotta

Jalmari, mies 61 vuotta

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Teksti”]

Minulle pamahti viitisen vuotta sitten kolmoishermosärky eli trigeminusneuralgia. Kohtaukset ilmenevät kasvoilla. Niitä tuli päivittäin ja ne olivat niin tuskallisia että alkoi ajatus kaulakiikusta voimistua mielessä. Lääke kuitenkin löytyi karpamatsepiinin (epilepsialääke) muodossa. Välillä riittää pienempi annos kun taas välillä on annos nostettava yli “sallitun”. Ja sisäkalut naukuvat.

Onneksi kannabistietoa löytyy. Aloin tutkia artikkeleita ihmelääkkeestä joka auttaa lähes vaivaan kuin vaivaan. Aiemmin kuvittelin että kannabista pössyteltiin vain omaksi iloksi.

Hiljattain sain kaveriltani gramman, pari sitä vihreää ja vetelin sitä piipullisen. En tullut pöllyyn enkä muutenkaan tuntenut mitään normaalista poikkeavaan. Mutta kivut katosivat. En tiedä menivätkö kivut remissioon kannabiksen avulla, mutta uskon näin olevan. Aiemmin ollut lääkkeetön remissio vain kerran ja kesti pari kuukautta. Olen ajanut lääkitystä alas hitaasti ja nyt mennään nollilla. Ainoastaan yhden piipullisen ansiotako? En tiedä mutta vastedes pidän huolen että poltettavaa on varalla. Olen aiemmin pössäytellyt koemielessä puolen kymmentä kertaa eikä koskaan ole tuntenut mitään, joten lopetin senkin vähän jo kauan sitten. Kunnes nyt poltin ja poltan vastedeskin jos ja kun kivut palaavat. Nyt kun ikää alkaa olla, alkavat paikat kipuilla myös kuntoilun myötä. Milloin polvet, milloin niska ja milloin mikäkin.

Harmi ettei Tuppukylästä saa lääkäreiden kautta kannabista. Suomen lainsäädäntö on tässä asiassa rempallaan kun pitää toimivaa lääkettä huumeena ja sen johdosta lääkärit syöttävät lääkkeitä jotka pilaavat sisäkalut, vievät muistin ja aiheuttavat muita vielä vakavampia sivuvaikutuksia.

Kiitos Indica ja Vihreä Liero. Teette tärkeää työtä.

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Lohari-nappi” saved_tabs=”all” button_url=”http://lohari.net/?redirect_to=random&cat=283″ url_new_window=”off” button_text=”Satunnainen Indica-kertomus” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”on” button_text_color=”#339966″ button_border_color=”#339966″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *