AdHd, mies 39 vuotta

AdHd, mies 39 vuotta

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Teksti”]

Olen käyttänyt kannabista noin 17v melkein päivittäin AdHd.n oireiden lievitykseen joko polttamalla tai syömällä. Kärsin myös ajoittaisesta hermokivusta.

Olen ollut yrittäjä jo jonkun vuoden ja olen pystynyt hoitamaan työni ja siihen liittyvät velvoitteet ongelmitta ja jopa paremmin kannabiksen vaikutuksen alaisena kuin ilman.

Mainittakoon ensiksi etten ole lääkärille maininnut käyttäväni kannabista mutta en ole myöskään käyttänyt mitään AdHd lääkkeitä koska vatsani ei niitä sulata ja saan kärsiä myös unettomuudesta syömishäiriöistä jne. kyseisten lääkkeiden vuoksi mutta kannabis ei aiheuta mitään kyseisiä jälkioireita.

Kaikkien näiden vuosien aikana jolloin kannabista olen käyttänyt olen ollut pääsääntöisesti terve ja lääkärissä käyntejä ei ole ollut muuta kuin hammaslääkäri käynnit. Muutama luukin on murtunut mutta itsehoito kannabiksella ja lastoitus ovat toimineet paremmin kuin hyvin. Joten on pakko todeta että kannabis parantaa murtuneita luita ja pitää yleisen terveyden yllä.

Sinä aikana jolloin kasvatus on ollut mahdotonta tai kannabista ei ole ollut saatavilla olen kääntynyt ajoittain alkoholin käyttöön lievittääkseni AdHd.n oireita.

En ole kärsinyt vieroitus oireita juurikaan silloin kun en ole käyttänyt kannabista vaan AdHd.n oireet ovat tietenkin voimistuneet jolloin olen turruttanut niitä alkoholilla.

Autoa olen kyllä ajanut kannabiksen vaikutuksen alaisena mutta tänä aikana ei ole sattunut mitään vahinkoja koska keskittymiseni on paljon parempi kuin ilman lääkitystä. Silloin kun en ole hoitanut sairauttani kannabiksella ja lähinnä siitä syystä ettei kannabista ole ollut saatavilla olen ajanut 2 lievää kolaria. Silloin en tietenkään ole ottanut alkoholia kun on täytynyt ajaa autolla.

Olen itse kasvattanut lääkekannabikseni vuosien ajan ja myös jäänyt kiinni siitä parikin kertaa ja saanut narkkarin leiman yms. Nyt olen ollut kortitta jonkin aikaa ja käynyt suorittamassa huumeseulatarkastuksia puolenvuoden ajan jotka ovat olleet kaikki negatiivisia ja saan pian korttini takaisin mutta kasvatusta en harkitse vielä pariin vuoteen.

Tänä niinsanotusti raittiina aikana olen hoitanut AdHd oireitani lähinnä viinalla mikä on tuhonnut yleisterveyteni ja olen ollut flunssassa noin kolme kertaa puolenvuoden aikana jätettyäni kannabiksen lääkekäytön. Jos olisin käyttänyt lääkärin määräämiä AdHd lääkeitä kärsisin luultavasti vatsahaavasta, pohjukaissuolihaavasta, skitsofreniasta ja kaikesta muusta mitä kyseiset lääkkeet aiheuttavat. Joten katson parhaakseni jatkaa alkoholin käyttöä kunnes olen huumeseulani suorittanut kunnialla pois päivänjärjestyksestä.

Käytän ja tulen käyttämään kannabista myös tulevaisuudessa vaikka se olisi laitonta. Valitettavaa on vain se että joudun asioimaan sellaisten ihmisten kanssa joiden kanssa en haluaisi olla missään tekemisissä.

Jos kannabiksen lääkekäyttö tai jopa viihdekäyttö sallittaisiin ja sitä voisi ostaa paikallis apteekista yms kaupasta pieniä määriä se tietäisi suuret verorahat valtionkassaan ja valitettavasti alkon monopoli tulisi kaatumaan koska moni siirtyisi kannabiksen lääke tai viihdekäyttäjäksi. Monet suuret lääkeyhtiöt päätyisivät konkurssin partaalle ja työpaikkoja menetettäisiin kymmeniätuhansia. Tämän vuoksi kannabiksen lääke ja viihdekäytön salliminen tuskin on valitettavasti mahdollista. Lääkeyhtiöt ja lääkärit tulevat tekemään kaikkensa laillistamisen estämiseksi koska onhan se oma lehmä ojassa ei niiden jotka sitä tarvitsisivat elääkseen paremmin ja terveemmin.
Jos ihmiset todella haluaisivat kannabiksen lailliseksi kaikkien tulisi vaan jättää lääkärinmääräämät pois, ei ostaa apteekkin päivittäis lääkkeitä ja jättää lääkärinkäynnit ja tarkastukset tekemättä. Ei nyky-yhteiskunta selviäisi tälläisestä kuukautta pidempään ja laki olisi pakko muuttaa heti. Se on meistä tavallisista ihmisistä kiinni tapahtuuko muutoksia vai ei ja kuinka nopeasti ne etenee.

Tämän kirjoituksen jälkeen varmaan saisin narkkarin ja alkoholistin leiman otsaan jos en tekisi tätä nimettömänä.

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Lohari-nappi” saved_tabs=”all” button_url=”http://lohari.net/?redirect_to=random&cat=283″ url_new_window=”off” button_text=”Satunnainen Indica-kertomus” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”on” button_text_color=”#339966″ button_border_color=”#339966″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *