Pekka90, mies 26 vuotta

Pekka90, mies 26 vuotta

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Teksti”]

Olen 26-vuotias. Normaali elämäni päättyi helmikuussa 2013 vakavaan auto onnettomuuteen koulu matkalla. Sen johdosta sain erittäin vaikean aivovamman, oikean puoleisen kehon osittaisen halvaantuman. Olen ollut nuorempana satunnainen käyttäjä. Aloitin enemmän polttamaan kannabista, kun ystäväni minulle sitä suosittelivat aivovammani takia. Minulla on tuon aivovamman takia hermot mitä on ja olen saanut avun rauhoittumiseen ja rentoutumiseen kannabiksella. olen pyrkinyt polttamaan mahdollisimman useasti sitä. Olen lukenut että se pyrkii korjaamaan hermoratoja ja minulla on toiselta puolelta päästäni hermoradat pimeänä. Haluaisin todella kovasti reseptin. Mutta en tiedä, mistä minä sen saisin…

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Lohari-nappi” saved_tabs=”all” button_url=”http://lohari.net/?redirect_to=random&cat=283″ url_new_window=”off” button_text=”Satunnainen Indica-kertomus” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”on” button_text_color=”#339966″ button_border_color=”#339966″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *