Nedog, mies 30 vuotta

Nedog, mies 30 vuotta

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Teksti”]

Tutustuin kannabikseen 16 vuotiaana, jolloin kiinnostuin päihdepolitiikasta. Poltin ekan sätkän 21 vuotiaana, jolloin tiesin kannabiksesta jo mielestäni riittävästi. Koin sen turvalliseksi päihteeksi. Meni vuosia, toinen toisensa perään. Polttelin aina silloin tällöin ja joskus vähän enemmänkin. Sitten sairastuin unettomuuteen, johon huomasin kannabiksen auttavan. Vaihtoehtona oli lääkkeet tai/ja alkoholi, joten valinta ei ollut vaikea. Sittemmin mieleni järkkyi ja aloin saada merkittäviä ahdistus- ja paniikkikohtauksia. Näitä hoitaakseni sain lääkäriltä lääkkeitä, jotka eivät auttaneet mutta tekivät olon epämiellyttäväksi. Sen sijaan jo pieni määrä 0,1-0,3 g kannabista auttoi ja auttoi niin hyvin, etten tarvinnut muuta lääkettä.

Tämän jälkeen selkäni alkoi särkeä ja olo kävi todella vaikeaksi. En pystynyt nukkumaan, en makaamaan, en istumaan. Selästäni löydettiin rappeuma. Tätä varten sain lääkäriltä vahvoja kipulääkkeitä. Ilman niitä en olisi pärjännyt. Varjopuolena oli, että lääkkeet veivät toimintakyvyn. Kun poltin lisäksi kannabista pärjäsin vähemmällä lääkityksellä ja kombo poisti lähes kokonaan kivun, jonka kanssa oli vaikeaa elää. Käytän kannabista edelleen samoin kuin alussakin. Pieniä määriä silloin tällöin tai suuria määriä päivittäin. Fiiliksen mukaan.

Olen huomannut, että kannabis myös sopii lääkityksen kanssa, joka minulla nyt on. Sairastan lisäksi mm. bipolaarista mielialahäiriötä, johon kannabiksella ei tunnu olevan vaikutusta. Paitsi jos laskee kohonneen mielialan masennuskausina. Minulle kannabis on oljenkorsi, asia jonka kanssa jaksan arkeani. Kannabis sopii minulle täydellisesti. Se auttaa nukkumaan, poistaa kipua, nostaa mielialaa, rauhoittaa, auttaa paniikkiin ja ahdistukseen sekä toimii myös päihteenä. Alkoholi sopii minulle vähän huonosti mutta kannabis puolestaan erinomaisesti. En ole havainnut mitään haittaa kannabiksen käytöstä. Alkoholi sen sijaan on laukaissut useaan otteeseen psykoosin tapaisen tilan voimakkaassa humalassa.

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Lohari-nappi” saved_tabs=”all” button_url=”http://lohari.net/?redirect_to=random&cat=283″ url_new_window=”off” button_text=”Satunnainen Indica-kertomus” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”on” button_text_color=”#339966″ button_border_color=”#339966″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *