Mekkala, mies 36 vuotta, Lahti

Mekkala, mies 36 vuotta, Lahti

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Teksti”]

Sain aivovamman puolustaessani ystävääni kahden miehen pahoinpitelyltä. Aivovammani aiheuttaa autonomiseen hermostoon toimintahäiröö ja kroonista migreeniä. Migreenipäiviä on yli 20 kuukaudessa ja autonomisen hermoston häiriö vie yöunet, aiheuttaa pelkotiloja ja paniikkihäiriöitä. Lääkkeitä olen nyt yli kolme vuotta kokeillut, kaikkea homeopaitiasta voimakkaisiin hermomyrkkyihin. Paikallinen keskussairaala on jo luovuttanut kohdallani, kirjoittivat ulos neurologiasta ilman toimivaa lääkitystä.

Laittomasta kannabiksesta on valtavasti hyötyä, kykenen lähes normaaliin elämään vaikka 4 neurologia, 2 psykiatria ja kourallinen muita erikoislääkäreitä ovat katsoneet työkyvyttömäksi. Selvitin aluehallintovirastosta asti miksi ei lääkekannabista määrätä vaikka kaikki lääkkeet ja hoitomuodot on kokeiltu. Vastauksena sain että käypähoitosuosituksen mukaan lääkekannabista määrätään vain lihasspastiaan ms-taudin yhteydessä. Paradoksaalista tässä on että viimeisen vuoden aikana kokeilemani lääkkeet ovat käypähoidon ulkopuolelta ja krooniseen migreeniini liittyy vahvasti lihasspastiat.

Tilanteeni on aivan käsittämätön; päihdepoliittisten linjausten takia olen joutunut kärsimään vammani lisäksi lääkekokeiluiden aiheuttamista haittavaikutuksista (mm. kahdesti yrittänyt tappaa itseni lääkkeiden aiheuttamien sivuoireiden vaikutuksesta). Myöskin minun on vaikea ymmärtää miksi lääkärit jättävät minut kipujen kanssa kotiin kun voisin olla tuottava yksilö yhteiskunnassa oikealla lääkityksellä. Pidän myöskin tätä hoitolinjausta ihmisoikeuksien vastaisena.

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Lohari-nappi” saved_tabs=”all” button_url=”http://lohari.net/?redirect_to=random&cat=283″ url_new_window=”off” button_text=”Satunnainen Indica-kertomus” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”on” button_text_color=”#339966″ button_border_color=”#339966″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *