Nainen 27 vuotta, Lapua

Nainen 27 vuotta, Lapua

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Teksti”]

Ensimmäinen kannabiskokeiluni tapahtui kun olin asunut n. 10 kuukautta Alankomaissa, olin ollut n. 1,5 kuukautta Au pairina ja loukannut selkäni pari viikkoa aikaisemmin nostaessani nuorimman hoidettavani lastenvaunuineen pihalle (etuoven edessä oli kaksi porrasta). Olin lukenut kannabiksesta jo monta kuukautta, olin kiinnostunut aiheesta koska huomasin että aika moni kavereistani käyttää kannabista. Selkäni rupesi tuntumaan paremmalta tokalla kerralla, ekalla kerralla jointti meinasi hajota käsiin eikä se oikein tuntunut vaikuttavan ollenkaan.

Aloitan pian ammattikorkeakouluopinnot, ja haluaisin vähintään keittiöpäälliköksi, mutta haaveeni on omistaa oma ravintola joskus tulevaisuudessa. Selkääni rupeaa joskus sattumaan jos seison pitkiä aikoja työpöydän ääressä ja teen keittiöhommia, ja kannabiksen käyttäminen helpottaisi selkäkipuja.

Kuukautiskipuihin kannabis on ollut paras lääke mitä olen kokeillut. Haluaisin toki myös sanoa tässä sen, etten tykkää vahvoista kipulääkkeistä. Pari kertaa olen kokeillut lääkärien minulle määräämiä kipulääkkeitä sekä selkävaivoihin että kuukautiskipuihin, mutta en ole yhtään tykännyt siitä millainen olo niistä on tullut vaikka olen ottanut jopa vähemmän kuin määrättiin kerralla otettavaksi. Kuukautiskipuni ovat joinain päivinä niin pahat, etten pääse sängystä ylös ja itku tulee.

Uniongelmiin kannabis on myös ollut mulle paras vaihtoehto. Pienestä pitäen olen ollut huono nukahtamaan “ajoissa” ja jännitän monesti että heräänkö aamulla ajoissa, ja se taas vaikeuttaa nukahtamista lisää. Kannabis on auttanut nukahtamaan nopeampaa, ja unet ovat olleet erittäin vilkkaita. Aamulla olen virkeä.

Stressiin ja masennukseen kannabis on myös ollut parasta lääkettä. Masennukseen hain apua lääkäristä, mutta kaikki vaan sanoi etten saa keskusteluapua jos en suostu syömään mielialalääkkeitä. Kannabis on auttanut minua miettimään elämää ja itseäni kaikessa rauhassa, nyt on jo paljon parempi olo.

Alkoholin käyttöni on vähentynyt huomattavasti niistä ajoista kun en vielä käyttänyt kannabista. Ennen join öbaut joka ilta työpäivän paskuudesta riippuen yhden tai kaksi vahvaa juomaa, joskus enemmänkin, kerran puoli pulloa tequilaa. Nyt juon aika harvoin, joskus on sellaisia kuukausia kun en juo edes yhtä kaljaa tai siideriä koko kuukauden aikana. Juhannuksena toki maksa joutuu koitolle, mutta jos kannabista voisi käyttää laillisesti niin ei olisi oikeastaan mitään syytä juoda silloinkaan. Joskus jopa käyn keikoilla tai baarissa selvin päin, joskus hieman pilvessä ja juon sitten vain limua tai vettä koko illan.

Haluaisin lisätä tähän, että en halua syödä lääkkeitä, koska ne vaikuttavat negatiivisesti sisäelimiin ja mielialalääkkeistä ei tunnu kenelläkään kaverilla olevan mitään hyvää sanottavaa. Yksi ei enää näe unia (tai ei ainakaan muista niitä), monella on ollut itsetuhoisia ja psykoottisia kohtauksia, vieroitusoireet ovat saaneet aikaiseksi huonomman olon kuin minkä takia niitä alettiin alunperin syödä, ynnä muuta. Kipulääkekoukkuja olen nähnyt myös, ja kuullut kuinka lääkärin määräämistä lääkkeistä on monesti siirrytty laittomiin opiaatteihin ja sitten sekaannuttu ties minkälaiseen rikollisuuteen. Ei sillä että itse välttämättä pelkäisin että noin käy, en tykkää siitä olosta mikä vahvoista lääkkeistä tulee. Viimeksi kun minulle annettiin lääkärissä kipulääkkeitä (yli 2 vuotta sitten) niin niistä tuli lieviä hallusinaatioita.

Jos kannabista saisi laillisesti, tai jos lääkekannabista saisi helpommin, tykkäisin mahdollisimman miedoista lajikkeista. Toki THC:tä saisi olla jonkun verran, mutta paljon vähemmän kuin nykyisten kotikasvattajien kasvattamissa kasveissa.

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Lohari-nappi” saved_tabs=”all” button_url=”http://lohari.net/?redirect_to=random&cat=283″ url_new_window=”off” button_text=”Satunnainen Indica-kertomus” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”on” button_text_color=”#339966″ button_border_color=”#339966″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *