Mice, mies 33 vuotta, Oulu

Mice, mies 33 vuotta, Oulu

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Teksti”]

Sen sijaan, että keskityttäisiin vain fyysisten oireiden helpottamiseen, on hyvä kerrankin katsoa syitä. Kannabiksessa on tunnetusti mm. tulehdusta estäviä sekä immuunireseptoreita aktivoivia molekyylejä, jolloin se toimii mainiosti sairauksien ennaltaehkäisyyn.

Koska lääkekannabista saa sivistyneissä maissa vaikkapa unensaantiin, olisi hyvin suotavaa että ihmiset saisivat itse kokeilla mihin kaikkeen siitä olisi apua. Koska ihmisten solusymbioosit ovat hyvinkin yksilöllisiä, ei voida sanoa että mikä toimii itselle, muilla olisi identtiset vaikutukset.

Näin lääke-yhteydessä on hyvä mustaa myös henkiset aspektit, eli omalla kohdalla suurimmat avut kannabiksen kohdalla ovat ilmenneet juurikin mielen ja ajatusten kehityksen saralla. Kun istuu kaveriporukassa kuunnellen hyvää musiikkia ja keskustellen kaikesta taivaan ja maan välillä, sen terapeuttista vaikutusta ei voine korvata millään muulla substanssilla tai hoitokeinolla.

Aiemmin hyvin sulkeutuneesta ja ujosta reppanasta on ajan myötä hioutunut sosiaalinen ja aktivismin saralla tuottelias ihminen, jonka pelot on selätetty ja maailmankuvan laajentumisen myötä ei ole mitään ongelmaa vain nakata reppua olalle ja lähteä maailmaa kiertämään.

Ehkä suurin muutos on tapahtunut koulussa aikansa kuolleena maanneen uteliaisuuden herääminen kaikkea uutta kohtaan. Kuitenkin meillä jokaisella on jokin informaatiohajatelma, jota muut eivät ole tulleet koskaan ajatelleeksi. Onnellisuuden huippuihin lukeutuu ne hetket, kun joskus istuu iltaa katselemalla päräyttävää dokkaria pienen pilven säestämänä.

Ehkä se suurin fobioiden aihe vastustajilla on se tuntemattoman pelko, joista pääsee yli vain kohtaamalla ne. Ei sillä etteikö pelkureita saisi olla maailmassa, mutta kun on omakohtaista kokemusta eri elämäntilanteista ja näkemyksistä, paljon mieluummin ottaa sen “suvakin” roolin.

Elikkä lyhestä virsi kaunis, näitä mielen koukeroita ei voi nykyteknologian avulla mitata, joten kaikenlaiset subjektiiviset näkemykset ja kokemukset kannabiksen kohdalla ovat vielä aikansa henkilökohtaisia mittaamattomia asioita. Ehkä se tärkein juttu aiheen tiimoilla on, että psykologiset hyödyt kannattaa ennenkaikkea huomioida kun muodostaa mielessään kuvan lääkekannabiksesta. Terve sielu terveessä ruumiissa ja toisinpäin!

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Lohari-nappi” saved_tabs=”all” button_url=”http://lohari.net/?redirect_to=random&cat=283″ url_new_window=”off” button_text=”Satunnainen Indica-kertomus” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”on” button_text_color=”#339966″ button_border_color=”#339966″ button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *