Mitä ihmettä kannabiksesta apua useisiin vaikeisiin sairauksiin!

Kyllä totta se on, 

Kannabis auttaa moninaisiin vaivoihin. Se on tuonut apua monille lapsille sekä syöpään sairastuneille. Asia josta josta Suomessa ei puhuta. Kannabiksen laittomuus on sille suurin este, vaikkakin kannabis on lääkkeenä laillista Suomessa, tosin vain paperilla.

 

Lohari on uutisoinut kotimaan kielellä lääkekannabiksen hyödyistä jo useassa jutussa, joka on todella arvostettavaa. 

 

Keskustelua pitäisi vaan saada poliittisellet asolle, meidän äänestämien kansanedustajien pitäisi ottaa asiaan kantaa, samoin kuin kannabiksen laittomuuteen. He eivät asiasta hiisku. 

Viime vaaleissa äänestin ensimmäistä, kertaa, ääneni annoin Piraattipuolueelle, koska se oli ainut joka asiasta uskalsi puhua. Seuraavia eduskuntavaaleja odotan, mutta voi olla että en äänestä, olen turhautunut poliitikoihin ja heidän paskanpuhumiseen. Tällä en tarkoita että Piraatit olisivat paskaa puhuneet.

 

Olisi iloinen että voisin antaa ääneni puolueelle joka minun ääntäni kuulisi oikeasti ja tekisi asian eteen jotain todellista.

 

Onko liberaaripuolueesta, piraattipuolueesta tai vihreistä siihen? Tai yllättääkö joku muu puolue. Josko hamppupuolue saisi kerättyä vaadittavat allekirjoitukset päästäkseen ensivaaleihin.

 

Oon saatanan turhautunut paskanpuhujiin ja kieltolain kannattajiin.

Muista vilkaista myös näihin ryhmiin ja sivustoihin, kiitos.

Lääkekannabis esille Suomessa

Humaania päihdepolitiikkaa ry

Järjetön Päihdepolitiikka

Marjaana

Laillinen lääkekannabis yleisemmäksi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *