Kusetus on taitolaji

Kusetus on taitolaji

TOIM.HUOM: Kirjoituksessa mainittu väittely – sekä kaikki muut vanhat blogikirjoitukset – siirtyvät vanhan yhteisön blogiosiosta tänne lohari.nettiin maanantain 20.6. aikana.


Kannabisverkosto, teidät kutsuttiin väittelemään sivistynein keinoin kannabiksesta ja toiminnastanne. Otitte kutsun ilomielin vastaan, pahaa aavistamatta. Mitä mahdollisuuksia kannabisfriikeillä olisi suurta ja mahtavaa monikansallista verkostoa vastaan?

Vihreän Lohikäärmeen upseerimies Asianomistaja antoikin tulla oikein olan takaa ja mitä ilmeisimmin niin tyhjentävästi ettette kyenneet vastaamaan hänelle ollenkaan vaan ilmeisesti kuvittelitte että juttu unohtuisi ajan kuluessa. Tätä useaan otteeseen kyselleenä olen saanut vain ympäripyöreitä vastauksia ettekä vaivaudu edes sosiaalisessa mediassa kertomaan kantojanne jakamiinne asioihin. Mitä tämä kertoo verkostonne toiminnasta ja ennen kaikkea uskottavuudesta?
Mihin tarvitsemme järjestöä joka ei edes pysty perustelemaan olemassaoloaan?

Yksi helpoimpia tulonlähteitä kautta aikojen on ehdottomasti ollut tietämättömien rahastus.
Tämän ovat oivaltaneet myös Kannabisverkoston perustajat.
Järjestelmä on kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokas: naamioitumalla hyväntekijöiksi olette voineet kupata hyväuskoisten rahoja kenenkään estelemättä. Jo valmiiksi aivopestyt poliitikot ja virkamiehet eivät ole koskaan kyseenalaistaneet tällaisen toiminnan tarvetta. Huumeongelma täytyy luoda vaikka tyhjästä ja nykyinen lainsäädäntö antaa siihen mitä hedelmällisimmän kasvualustan.

Avataanpa suurelle yleisöllekin mitä tarkoitan tällä harjoittamallanne rahastuksella.
Tarjoatte maksullisia koulutuksia ja luentoja. HVO:n (Hasisvieroitusohjelman) hinnaksi tulee muodolliset 120€/hlö. Tämän lisäksi tarjotaan KON (kannabisvieroitusohjelma nuorille) jonka saaminen edellyttää HVO-koulutuksen suorittamista. Tämä tarkoittaa 120€ lisää per henkilö.
Tämän lisäksi verkostoonne voi liittyä jäseneksi vuodeksi vaivaiseen 20€ hintaan. Järjestöille 100€/vuosi.
Laajasta valikoimastanne löytyy myös ” Opas sinulle, joka haluat lopettaa hasiksen ja marihuanan käytön”.
Eikä tässä vielä kaikki, valitettavasti.

Mitä rahan arvoista vastinetta noista saa? Kolme Skypen kautta soitettua puhelua kouluttajalle, manuaalin ja itse keksimänne “certifikaatin”?
Jos tällaisten verkostojen tarjoamat koulutukset ja vieroitukset olisivat toden teolla tarpeellisia, miksi ette levittäisi ilosanomaanne kannabiksen laillistaneisiin maihin? Siitä syystä, että tällaiset verkostot kuihtuivat niissä maissa. Niillä ei ollut enää mitään virkaa!

Jokainen voi hyvin helposti päätellä itsekseen onko tällaiselle järjestölle sijaa tulevaisuuden Suomessa.
Virheeksi osoittautuneen kieltolain aikana on tehty useita virheitä lisää, mutta uusien kitkeminen on helpompaa jos niille ei anna aikaa ja tilaa juurtua.

Täten voidaan todeta teidän antaneen luovutusvoiton kannabisväittelyssä. Tästä meidän on hyvä jatkaa.

PS, jos joku vielä haluaa liittyä Kannabisverkoston jäseneksi niin tässä linkki:
http://cannabisnatverketfinland.fi/fi/liity-jaseneksi-tanaan/
Kerro toki kommenteissa uskaltaisitko oikeasti laittaa rahaa tuon näköiselle sivustolle? Sehän suorastaan huutaa “Tämä on kusetusta!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *