Hyvää syntymäpäivää vihreälle hamppuhirviölle!

Hyvää syntymäpäivää vihreälle hamppuhirviölle!

Tasan vuosi sitten julkaisin edesmenneessä Savon Sanomien blogissani avoimen kirjeen kyseiselle sanomalehdelle. Asiani koski heidän kannabisuutisointinsa tasoa, ja eritoten koko Suomen virallisen kannabistrolli Asta Tenhusen vuosia jatkunutta röyhkeää valehtelua ja kannabiksen propagandamaista mustamaalaamista Savon Sanomissa.

Parissa päivässä kirjoitukseni sai yli 20 000 lukukertaa, ja siitä suuttuneena SS-lehti sulki koko blogini miltei välittömästi. No, julkaisin sensuroidun kirjoitukseni heti perään omilla kotisivuillani ja teksti sai parissa päivässä 20 000 uutta lukukertaa lisää (kiitokset tätä näkyvyyttä edesauttaneelle City-lehdelle, joka uskalsi ottaa kantaa Suomen medioiden asennevammaan kannabiksen suhteen).

Ja näin ”vihreä” puolestapuhuja-adepti sekä tiedolla taisteleva kannabiskaarti aloittivat toimintansa.

Viraali ilmiö on yksi Vihreän Lohikäärmeen olomuodoista, ja alkuperäisen kirjoitukseni aikaansaama momentum on koko Loharin olemassaolon perusta. Olen jättänyt tämän vierivän kiven hetkeksi vierimään itsestään, sillä kuluneet kuusi kuukautta ovat olleet täynnä myyräntyötä ja Suomen kannabistilanteen kartoittamista, itse kannabisuutisoinnin ja Loharin sivuston päivittämisen sijaan. Tänä aikana alkuvuoden kiihtyvä kasvu kävijämäärien yms. suhteen on hidastunut, mutta onnekseni vierivä jättinugetti ei kuitenkaan ehtinyt sammaloitua.

Nyt tämä tuhottomasti aikaani vienyt poukkoilu ja toimivien keinojen etsintä saa luvan riittää, ja on aika palata kivenpyörittäjäksi jo kesällä kadottamiini normaaleihin Lohari-rutiineihin (mitä nyt ”normaalit rutiinit” kaoottisessa tilanteessani ikinä ovatkaan – lue lisää oravanpyörästä pois hyppäämisestäni täällä). Innosta puhkuen käännän ”Savon palmun” sumentaman fokukseni takaisin niihin peruspalikoihin, joilla Lohari sai alkunsa. Uusia kujeita unohtamatta.

SYDÄMELLINEN KIITOS KAIKILLE TEILLE Loharin lukijoille, varsinkin verkkokauppaan pian saapuvaa lisätilausta odottaneille sekä Lohari Premiumin jo tässä vaiheessa tilanneille. Teidän ansiostanne Lohari on pystyssä ja jatkaa toimintaansa.

Vuosi 2017 tulee olemaan Loharin (sekä kannabiksen laillistamisaallon) räjähdysmäisen kasvun aikaa, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita on takuulla luvassa.

Pidemmittä puheitta: hyvää syntymäpäivää luomalleni vihreälle hamppuhirviölle, yksivuotiaalle Loharille! Ympyrä on sulkeutunut ja uusi kierros voi alkaa.

Nyt allekirjoittaneella vuorossa asiaan kuuluva synttäripajautus.

allekirjoitus

Avainsanat: ,

Kalle77, Jyuni, Pawnuke ja 3 muuta tykkää tästä


Tietoa kirjoittajasta

Loharin päätoimittaja on hajamielinen perfektionisti ja työnarkomaani. Hän lukee kaikki julkaistavat jutut, tekee viimeisen tarkistuksen kieliasuun ja vastaa julkaisun linjanvedoista. (Klikkaa tästä Tuomaksen Lohari-profiiliin.)

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

  • Juha MS-potilas kirjoitukseen Rentoutumismatkalle Amsterdamiin?: “Kannabiskahviloista.24. joulukuuta 2018 kello 07:19
  • jebu55 kirjoitukseen Rentoutumismatkalle Amsterdamiin?: “Mistä saan kannabista ?23. joulukuuta 2018 kello 22:10
  • jebu55 kirjoitukseen Leaflylta CBD-terveystuotteita: “Mistä sitä saa.olen etsinyt toimijaa jolta saa cbd öljyä.krooniset kivut yli 42 työvuoden jälkeen kovat.opioidia ei viitsisi jatkuvasti syödä.23. joulukuuta 2018 kello 21:55
  • Kalle77 kirjoitukseen Juuri nyt: Lääkekannabiksen alasajo Suomessa: “Jospa lääkärit oikeuteen potilaittensa pahoinpitelystä tai ketkä estää lunnollisen lääkkeen käytön, oikeutta ihmisille.21. marraskuuta 2018 kello 18:12
  • Empiristi kirjoitukseen Juuri nyt: Lääkekannabiksen alasajo Suomessa: “No nyt on kyllä harvinaisen perseestä, mikäli tuollainen toiminta onnistuu. Ei jumalauta, muualla maailmaa kannabista laillistetaan lääke- sekä viihdekäyttöön kiihtyvällä…19. marraskuuta 2018 kello 19:24
Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!