Hyvää syntymäpäivää vihreälle hamppuhirviölle!

Hyvää syntymäpäivää vihreälle hamppuhirviölle!

Tasan vuosi sitten julkaisin edesmenneessä Savon Sanomien blogissani avoimen kirjeen kyseiselle sanomalehdelle. Asiani koski heidän kannabisuutisointinsa tasoa, ja eritoten koko Suomen virallisen kannabistrolli Asta Tenhusen vuosia jatkunutta röyhkeää valehtelua ja kannabiksen propagandamaista mustamaalaamista Savon Sanomissa.

Parissa päivässä kirjoitukseni sai yli 20 000 lukukertaa, ja siitä suuttuneena SS-lehti sulki koko blogini miltei välittömästi. No, julkaisin sensuroidun kirjoitukseni heti perään omilla kotisivuillani ja teksti sai parissa päivässä 20 000 uutta lukukertaa lisää (kiitokset tätä näkyvyyttä edesauttaneelle City-lehdelle, joka uskalsi ottaa kantaa Suomen medioiden asennevammaan kannabiksen suhteen).

Ja näin “vihreä” puolestapuhuja-adepti sekä tiedolla taisteleva kannabiskaarti aloittivat toimintansa.

Viraali ilmiö on yksi Vihreän Lohikäärmeen olomuodoista, ja alkuperäisen kirjoitukseni aikaansaama momentum on koko Loharin olemassaolon perusta. Olen jättänyt tämän vierivän kiven hetkeksi vierimään itsestään, sillä kuluneet kuusi kuukautta ovat olleet täynnä myyräntyötä ja Suomen kannabistilanteen kartoittamista, itse kannabisuutisoinnin ja Loharin sivuston päivittämisen sijaan. Tänä aikana alkuvuoden kiihtyvä kasvu kävijämäärien yms. suhteen on hidastunut, mutta onnekseni vierivä jättinugetti ei kuitenkaan ehtinyt sammaloitua.

Nyt tämä tuhottomasti aikaani vienyt poukkoilu ja toimivien keinojen etsintä saa luvan riittää, ja on aika palata kivenpyörittäjäksi jo kesällä kadottamiini normaaleihin Lohari-rutiineihin (mitä nyt “normaalit rutiinit” kaoottisessa tilanteessani ikinä ovatkaan – lue lisää oravanpyörästä pois hyppäämisestäni täällä). Innosta puhkuen käännän “Savon palmun” sumentaman fokukseni takaisin niihin peruspalikoihin, joilla Lohari sai alkunsa. Uusia kujeita unohtamatta.

SYDÄMELLINEN KIITOS KAIKILLE TEILLE Loharin lukijoille, varsinkin verkkokauppaan pian saapuvaa lisätilausta odottaneille sekä Lohari Premiumin jo tässä vaiheessa tilanneille. Teidän ansiostanne Lohari on pystyssä ja jatkaa toimintaansa.

Vuosi 2017 tulee olemaan Loharin (sekä kannabiksen laillistamisaallon) räjähdysmäisen kasvun aikaa, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita on takuulla luvassa.

Pidemmittä puheitta: hyvää syntymäpäivää luomalleni vihreälle hamppuhirviölle, yksivuotiaalle Loharille! Ympyrä on sulkeutunut ja uusi kierros voi alkaa.

Nyt allekirjoittaneella vuorossa asiaan kuuluva synttäripajautus.

allekirjoitus

Tuomas Karhunen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *