Huumehörhö mieleosoituksessa

Huumehörhö mieleosoituksessa

Osallistuin eilen elämäni ekaa kertaa mielenosoitukseen , aiheena kukkenhaimin vastustus. Menin paikalle ja asianmukaisesti pukeutuneena, Kannabiskoristeinen huppari päällä. No siellähän tietty oli poliitikkojakin, joilta kyselin kantaa aiheesta kannabis ja lääkekannabis. Vastaukset oli poliittisia , paljon puhetta ja sanoja, mutta ei niistä saanut mitään tolkkua. Ainoa oli joku RKP:n härra joka tuhahti, soomi jo juppuholistimaa, det räcker ja ukko lähti kengät savuten paikalta, Onneks kompastu kanttikiveen, multa pääs räkänauru ja huusin JUOPPOSIKA! Asiatonta, mutta perkeleen kiva olo tuli. Siellä puhui yks ja toinen, diipadaapaa, Kylmäkin oli ja kivut iski. Horjuin autolle ja lämmittelin hetken. Diabeetikkona mittasin sokerit. No Cannabis Energy Drink tölkki taskuun ja ryhmän luo takas. Niin tämä tölkki on vaimon tuoma tuliainen Tallinnasta. Ei edes maistu kannabikselta. HÖH! Juttelin siinä ryhmän reunalla parin tutun kanssa ja avasin tölkin ja join. Teollisuusvartija huomasi toimeni, HUUU! Kului minuutti-pari ja sieltähän poliisipari tuli kyselemään, mikäs hörhö se sinä olet… Pyysin poliiseja näyttämään henkilökorttejaan sekä teitittelemään, kun se kuuluu alkeellisiin hyviin tapoihin. Haistoivat tölkkiä. Mitäs huumeita herra käyttää? Morfiiniopioideja…Poliisien ilme…WAUUUUU. No kaivoin vakiot, eli Oxyt, reseptit ja lääkärintodistukset. Puhisten poliisipojat marssi autolleen, tapauksen nähneet huusivat poliiseille mm saatanan natsisiat yms. Huutajat olivat seniorikansalaisia. Olin jutellut heidänkin kanssaan. Uupelo iski ja horjuminen autoa kohti. Samaiset pask….eiku poliisit istuivat maijassa ja maija käynnissä, joten ympäristöä ajattelevana koputin kepillä ikkunaan. Mitäs nyt kysyi poliisi?  Vastasin : tyhjäkäyntisäännöt koskevat myös poliisia, joten sammuttakaapa auto. Otanpas autonne numeron muistiin, ehkä esimiehellänne on asiaa teille…. Horjuin nauraen autolleni ja ajoin kotiin. Eli pukeudu kannabiskoristevaatteisiin vain selvänä. Kiusaa poliisia. Estä verorahojen typeryyksiin käyttö. En ole kulttuuria vastaan, päin vastoin, Luotanko poliitikkoihin, poliisiin,lääkäreihin? En, en ja en.Huomista podcastia odotellen…

Avainsanat: , ,

Jyuni tykkää tästä


Tietoa kirjoittajasta

Kroonikkomonikipusairas 55v eläkeläinen. IkiPUNKKARI. Jaan tietoa kannabiksesta ja olen saanut monien silmät aukeemaan.

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

 • Tuomas Karhunen kirjoitukseen Kieltolaki loppuu:
  "Iso respect sulle jebu kun oot ahkerasti bloggaillu! Jatka vaan samaan malliin, tuun jakamaan näitä Loharin some-kanavilla kyllä. Tällaista toimintaa…"
  16. toukokuuta 2019 kello 11:43
 • Tuomas Karhunen kirjoitukseen Asenteenmuutos!:
  "Hyvä ja ytimekäs kirjoitus! Voi kun ihmiset kuuntelisivat tällaista järjen ääntä enemmän sokean some-raivon sijaan..."
  16. toukokuuta 2019 kello 11:22
 • jebu55 kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "seuraa jebu55 blokia,lue ja opi.lisää tulee koko ajan."
  8. maaliskuuta 2019 kello 19:12
 • Luksi kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "https://www.kaninkolo.fi/epages/Kaninkolo-verkkokauppa.sf/fi_FI/?ObjectPath=Categories https://www.hamppu.net/forum/index.php Lukaise vähän alkeita ja opit tulkitsemaan mitä kasvi tarvitsee. Antaa oikean määrän valoa, ravinteita ja tietenkin rakkautta.…"
  14. helmikuuta 2019 kello 09:01
 • Jake kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "Löytyykö kotikasvattajia joilta saisi neuvoja aloitukseen?"
  12. helmikuuta 2019 kello 14:28
Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!