CBD-öljy, viimeinen oljenkorsi

CBD-öljy, viimeinen oljenkorsi

Tässä on vuodesta 2009 käyty kipukoulua. Ala-asteen läpäisin ilman luokallejääntiä, nyt on yläasteen vika luokka alkanut eli yhdeksäs vuosi menossa. Taidan päästä tämänkin koulutusasteen läpi.

Paljon olen oppinutkin. Mm. että kivunhoito on oma lajinsa, ei sieltä helpoimmasta päästä. En tiedä, kuinka monen kipupotilaan hoito onnistuu, mutta itse olen siinä joukossa, joka joutuu pärjäilemään vajavaisella lääkityksellä. Johtuen siis siitä, että saan sen verran ikäviä sivuvaikututuksia enimmistä kipulääkkeistä. Olisin töissä ilman kipuja, siksi niin koville ottaa tämä olotila.
Olen iloinen heidän puolestaan, jotka saavat avun kipulääkkeistä. En kipulääkkeitä vastusta, en suinkaan. Olen ollut valmis kokeilemaan kaikkea, mitä on tarjottu ja olen kokeillutkin ja on löytynyt tämä nykyinen lääkitys.

Kuntoutustie on kuljettu loppuun. Urheasti olen tehnyt, mitä on pyydetty, olen ollut aktiivikuntoutuja, kympin oppilas. Kaiken kuntouksen jälkeen, olen vain entistä kipeämpi. Joten tänä vuonna kyseenalaistin oman kuntoutukseni, että onko siinä mitään järkeä. Kyllä olisin varmasti jo kuntoutunut tässä ajassa, 9. vuosi menossa. Lääkärin kanssa sovimme, että pyrimme pitämään nykyistä toimintakykyä yllä.

Helpotti henkisesti paljon. Ei enää pettymyksiä, etten pysty, en kykene, en saavuta ym. Voin jatkaa eloani eväillä, mitä itselläni on. Sisulla menen, toistaen itselleni “Ei ole mitään hätää, kunhan vessaan vielä itse pääsen”

Kaipaan niin asiallista keskustelua lääkekannabiksesta. Ilman syyttelyä ja tuomitsemista. Huumeet ovat paska juttu, en ole nousemassa barrikadeille, huutaen ‘Kaikki huumeet vapaaseen käyttöön’ vaan, että lääkekannabis otettaisiin ja hyväksyttäisiin muiden lääkkeiden rinnalle ja sitä voisi saada kokeiltavaksi, kuten olen saanut muitakin lääkkeitä, parasetamolista ja ibuprofeenista Temgesiciin ja Norspaniin.

Kun sattuu ja makaat sängyssä itkien, niin ottaa päähän, vituttaa, kun tietää, että on vielä yksi lääke, mitä ei ole päässyt kokeilemaan. Se ajatus kiertää päässä ja häiritsee. Se tekee kipuolon vieläkin kestämättömämmäksi.
Sitä en tiedä, auttaako lääkekannabis kipuihini, mutta tieto siitä, etten saa edes sitä kokeiltavaksi, turhauttaa suuresti. Olen kerännyt tietoa siitä, miten toimia, että itse voisi alkaa reseptiä hankkimaan, vaan ensin pitää kerätä voimia ja kun tietää, että millainen suhtautuminen Suomi-maassa asiaan on, niin masentaa jo etukäteen mahdollinen kielteinen päätös.

Joten odotan tuota CBD-öljy kokeilua. Niin paljon hyvää siitä olen kuullut, joten haluan itse myös kokeilla. Hempika on yksi kanava, mutta kun selvisi, että Lohariin tulossa myyntiin, niin mieluusti Loharista tietennii tilaisin 🙂 ei tarvitse miettiä, että onko tämä nyt hyvä CBD-öljy vai ei.

6 thoughts on “CBD-öljy, viimeinen oljenkorsi

  1. Ei minulla THCtä mitään vastaan ole, mutta Suomi-maa ei taija tykätä, jos sitä suuria määriä mukaan laitetaan. Kokemusta ei ole CBDstäkään muuta kuin lukemalla muiden kokemuksia ja joillekin auttaa joku, joillekin taas ei sama tee mitään. Siksi kaikkea haluan kokeilla, kun ei siinä häviä mitään…no, rahoa tietenkii, mutta kokemusta kertyy, jepujee 🙂 Tramalista menossa mielenkiintoinen kokeilu. Liu’uttelen sitä pois, kun tuli tunne, jotta turhaankos popsin. Jo kolmannes poissa, eikä kiputilanne huonontunut…hmmmmm.

   1. Hei, itsellä oli tramalit aikoinaan ja alkuun oli hiton hyvä lääke. Ei koskenut ja mieliala oli todella leppoisa:)
    siitä petollisia noi opiaatit, että ne kääntyy lopulta tavallaan itseään vastaan. Elimistön sieto kyky nousee koko ajan ja annosta nostettava sitä mukaa, kun ei enää sama määrä riitä. Kohta niitä menee koura tolkulla ja ei auta enää kipuun yhtään ja elimistö huutaa lisää lääkettä ja helvetinmoiset vieroitusoireet tulee.
    Nykyään Norspanin 20mg laastarit ja lyrica 150mg kertaa neljä. Eli aika hevoslääkitys päällä ja silti iskee kivut läpi. Mieluusti ottasin lääke kannabiksen, kun tiedän että auttais. kun laillisessa maassa olen sen testannut.
    Ole varovainen noitten tramaleiden kanssa. Itellä oli maksimi annos eli 600mg loppuvaiheessa ja ei aittanut enää mihinkään. Saisivat jo kyllä laillistaa kivun hoitoon ton lääke kannabiksen.

    1. Kiitos kommentista. Tiedossa on Tramalin ‘vaarat’, loiventelen tosi hitaasti. Norspania haluan kokeilla uudestaan, jos vaik sujuis paremmin, eikä niin okse lentäis 🙂
     Joskus mietin, mitä elo ois edes päivän ilman kipua, sit vähennän sen muutamaan tuntiin…no, edes tunti. Kumma, miten kaikkeen tottuu…mieli mukautuu.

     1. Juu, ei päivää ilman kipua taida itelle enää koskaan tullakaan, mutta sen kanssa oppii elämään, vaikka aikaa se ottaa ihan hiton kauan. Mielen voima on kyllä ihan älyttömän ihmeellinen, jos on jotain tosi mielenkiintosta tekemistä tai hiton hauskaa, kas kummaa hetkeksi kivun unohtaa, tai ei kaiken kivan keskellä huomaa, että koskee:)
      Itellä nyt huono vaihe menossa.. muutto hommia tehnyt ja hyvä että kävelemään pystyy..mut kyll se tästä taas:)

  2. Käytän vaikka paskaa kunhan pääsen tästä kipuhelvetistä eroon.cbd llä voi päätä jopa kipulääkkeistä eroon.itse jo koukussa 6 vuotta tradolan200mg ×3 pv vaikka maksimi tuota 400mg.toleranssi nousee.ryhdyn käyttämään cbd.tä kirjoitan sitten lisää miten aine toimii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *