Blop, mies 33 vuotta

Blop, mies 33 vuotta

Minulla on kannabis auttanut useampaan vaivaan ja haluan jakaa kokemukset.

Minulla todettiin migreeni kun olin 6 vuotias ja elämäni olen sen kanssa elänyt. Huomasin että vain kerran kuussa polttaminen varmisti ettei kohtaus edes puhkea. Kannabista testasin välilevyn pullistumaan joka minulla on ollut jo kaksi kertaa ja johon ei valtava määrä muita lääkkeitä auttanut, mutta kannabis auttoi. Lääkärit sanoivat että minun pitää saada kipua lievennettyä ettei asentoni olisi jatkuvasti väärä mutta reseptillä kannabista ei annettu. Kärsin myös monimutkaisesta traumaperäisestä stressihäiriöstä rankan lapsuuden takia joka aiheuttaa paljon pelkotiloja/paniikkia, korkeaa verenpainetta ja kroonista masennusta. Noihin kaikkiin oireisiin sain helpotusta kannabiksesta mutta jälleen en voi saada reseptinä.

Pahimmillaan syön päivässä 12 eri lääkettä valtavia määriä ja kannabis voisi korvata ne kaikki. Eikä tarvitse olla edes mikään asiantuntija että ymmärtää miten paljon lääkkeet kuormittavat kehoani enemmän kuin kannabis.

Kiitokset kaikille jotka ajavat asiaa eteenpäin ja antavat valoa sairaille.


Tietoa kirjoittajasta

Tuomas Karhusen rakentama Indica-lennätinaparaatti vastaanottaa suomalaisten lähettämiä sähkeitä, jotka hän sitten morsettaa kaiken kansan luettavaksi.

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita
Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!