Älä kiirehdi kylvössä ulos

Älä kiirehdi kylvössä ulos
 • On hyvin yleistä saada jännitystä ja innostusta aloittaa kylvö. Se on normaalia, olet viettänyt koko talven odottamassa tätä hetkeä, ja nyt se on täällä, et voi odottaa käynnistymistä. Juuri tämä on yksi yleisimmistä virheistä ulkona viljelyssä: kylvö liian aikaisin. Kevään ilmasto on hyvin epävakaa ja voi olla ikävä ; on tärkeää kiinnittää huomiota.

  Aikainen nouseva aurinko ei kiiruhdu

  On yleinen käsitys siitä, että mitä aikaisemmin kylvät, sitä nopeammin prosessi ja sitä aikaisempi sato. Tämä ei ole totta; istutus aikaisemmin ei johda suurempiin, parempiin kasveihin tai aikaisempiin satoihin . On hyvä ajatus hallita innostusta ja kärsivällisesti odottaa parasta hetkeä, kun hyvät sääolot asettuvat .

  Lämpötilan muutokset voivat johtaa kuolemaan laitoksen ensimmäisissä vaiheissa ; se on heikko ja herkkä pienen koonsa vuoksi, ja jos emme takaa jatkuvaa auringonvaloa ja hyvää säätä, ne eivät välttämättä kasvaa tarpeellisella voimalla ja voivat jopa kuolla.

  Jos käytössä on autoflower-lajikkeita , jos istutat niitä liian aikaisin, saatat maksaa väärin . Näiden lajikkeiden elinkaari on hyvin lyhyt ja huonolla alkamisella voi olla hirvittäviä seurauksia. Kun he elävät vain kaksi ja puoli kuukautta, jos sää on huono kahden ensimmäisen viikon aikana, laitos tukkeutuu , ja kun aurinko saapuu ja se pystyy palauttamaan voimansa, on liian myöhäistä.

  Molemmissa tapauksissa, sekä automaattisten että säännöllisten tai naisvaltaisien siementen kanssa, suosittelemme, että vältät liian aikaisen kylvön virheen . Niiden välinen ero on elinkaari; kun kyseessä on säännöllinen tai naisellinen siemen, koska niillä on enemmän aikaa kasvulliseen kehitykseen, eli pidempään kasvukauteen (noin 3 kuukautta), elpymismarginaali on suurempi ja että alkuperäinen virhe ei ole niin vakava.

  Voit antaa sinulle esimerkin …

  Kuvittele, että hyvä sää alkaa, yhtäkkiä siellä on kuohuva aurinko kaksi tai kolme päivää. Laitat takin pois vaatekaapista ja alat tuoda kesän vaatteita; odotat innolla rantaa, baari-terassia … Ja et mene eteenpäin, kyllä, olet täynnä luottamusta ja alat itää marihuanan siemeniäsi, koska ei ole mitään järkeä jättää huomenna mitä voit tehdä tänään . Ja teet sen. Viikon kuluttua pienet kasvit ovat valmiita kohtaamaan maailman, istutetaan potissaan ja ulkona, nauttimalla hyvästä säästä. Vakava virhe.

  Se oli kaikki unelma, illuusio; kevätkauden aikana sää voi usein kääntyä rumeen, ja viikko myöhemmin se kaataa sateen. Sinun kasvit, jotka ovat tuskin ottaneet ensimmäiset askeleensa, ovat täysin drenched substraatissa, muutamat juuret, jotka he olivat onnistuneet kehittymään, ovat veden alla, lehdet eivät kasva ja kasvi on tukossa. Kun kyseessä on Autoflowering lajikkeita , siihen mennessä, kun tehtaassa otetaan talteen elinvoimansa, se on liian myöhäistä, sillä niiden kasvukausi kestää vain kuukaudessa (ne alkavat kukkia aloittaen kahdeskymmenesviides-kahdeskymmeneskahdeksas päivä suunnilleen) ja lopputuloksena on katastrofi . Parhaassa tapauksessa sinulla on hyvin pieni laitos, joka tuottaa hyvin vähän ja huonolaatuisia. Pahimmassa tapauksessa se kuolee.

  Jos olet kylvänyt feminisoituja tai säännöllisiä siemeniä, kasvuaika kolminkertaistuu ja 4 viikon sijasta sinulla on 12. Tämä antaa sinulle suuremman marginaalin, ja vaikka ne saattavat kärsiä alussa, tulee aika, jolloin kasvit voivat toipua ja kasvaa normaalisti. Joka tapauksessa on aina parempi pitää mielessä sääkerroin ja itää sopivana ajankohtana. Mitä vähemmän stressiä ja kärsimystä laitos kestää, sitä parempi lopputulos.

  Neuvonta nº2: Ota huomioon alueen ilmasto

  Hetki itää siemeniä vaihtelee alueen mukaan . Riippuen siitä, missä asut, emme puhu samoista sääolosuhteista, joten päivämäärä muuttuu. Vaikka löydät paljon tietoa, joka väittää antavansa sopivan päivämäärän, neuvomme on, että et ota sitä akateemiseksi, tarkkaile säätä ja varmista, että se on todella hyvä . Joka tapauksessa tässä on joitakin ballpark-päivämääriä , joita voit käyttää oppaana:

  • Välimeren ilmasto: Lämpötilat ovat lievempiä ja yleensä itävyysjakso alkaa 1. huhtikuuta – 30. toukokuuta, vaikka paras hetki on yleensä toukokuun alussa.
  • Välimeren ulkopuolinen ilmasto (manner / Atlantti / vuori): Tällaisissa ilmasto-olosuhteissa itävyys voi tapahtua yleensä 1. toukokuuta – 30. kesäkuuta. Suosituin hetki on yleensä kesäkuun alussa.

  Neuvonta nº3: Katso, miten kausi alkaa

  Jokainen kausi on erilainen, se voi tulla aikaisemmin tai myöhemmin. Esimerkiksi, kuten edellä mainitsimme, Välimeren ilmastossa paras aika itää on yleensä huhtikuun lopussa tai toukokuun alussa. Mutta voit huomata, että vuosi riippuen se on kuuma aikaisemmin tai se voi olla päinvastainen, se voi olla kylmä alussa ja kesä ulottuu syys- ja lokakuun kuukausiin. Sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota tämäntyyppisiin muunnelmiin, jotta voit mukauttaa sadon sykliä , lykätä sitä tai siirtää sitä eteenpäin.

  Jos alat viljellä ja tietosi erityisesti marihuanasta ja kasvitieteestä yleensä on niukasti , täällä on temppu: kysy ja tarkkaile . Samat säännöt, jotka koskevat kannabiksen kasvien itämistä, toimivat myös kasvattaessaan vihanneksia yleensä. Joten, kun näet naapurisi kylvää kasvejaan, aloita itäminen siemeniäsi .

  Katsokaa, onko lähellä olevat viljelijät alkaneet täyttää pellonsa kesän vihannesten taimia. Yleensä he ovat viettäneet koko elämäänsä viljelykasveja ja ovat asiantuntijoita meteorologisten merkkien tarkkailemisessa ja ymmärtämisessä, joten kun näet ne paprilla ja tomaateilla, se on merkki, aika on tullut. Jos et tiedä ketään viljelykasvien kanssa, voit aina mennä lähimpään puutarhakeskukseen.

  johtopäätös

  Siemennä siemeniä, kun auringon intensiteetti on riittävä ja vakaa ajan mittaan ; Lyhyesti sanottuna, kun on hyvä sää, niin yksinkertainen. Tämä ei ole tarkka tiede, et voi seurata kiinteää ja kiinteää kalenteria. Kuten edellä mainitsimme, avain on tarkkailla säätä, varoa merkkejä ja yrittää ajaa ulos äiti-luontoa. Sinun on varmistettava, että hyvä sää on täällä jäädä.

  Varmista, että sijaintisi, jonka kasvit kasvavat etelään ; mieluiten kasvi saa päivittäin noin 12 tuntia auringonvaloa . Lopuksi suosittelemme, että käytät aina ammattimaisia ​​puutarhatarvikkeita.

  Nyt kun tiedät, mistä aloittaa, sinulla on vankka perusta aloittaa tämä seikkailu hyvällä pohjalla. Hyvää satoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *