9.12. Podcast laittoi ajattelemaan …

9.12. Podcast laittoi ajattelemaan …

Joo kuuntelin livenä ja tallensin ja kuuntelin tänään uudelleen. Ajatelmiakin tuli… oli monta asiaa, joten osaan niistä muutama bongahtava mietelmä. Missä järjestyk sessä pitäisi/kannattaisi edetä…. Tuomas painii Astan, median, Kannussaaren kanssa, Kauhuhomma! Arvostukseni Tuomakselle! …tästäkin, niinkuin paljosta muustakin.

Kaiku päässäni, miten edetä kannabisasiassa, kerron oman mielipiteeni, toivon kannanottoja vastustusta ja ennenkaikkea keskustelua, koska se jos joku edistää asiaa.

Lääkkeenä käytettävä kannabis menisi listan kärkeen, perustelen satojen ihmisten kanssa käymiini keskusteluihin, jotka eivät aluksi ole edes halunneet puhua kannabiksesta. Monet ovat muuttaneet mieltään, kun olen kertonut lääketehtaan lääkkeet vs lääkekannabis. Eli faktatietoa ei sen ihmeempää.  Jaan kaikille tuntemilleni tietoa pääosin lääkekannabiksesta ja se tieto saa positiivista palautetta. Lisäksi kertonut lääketehtaiden “raharosvoudesta”, sekä mitä ovat lääkkeiden sivuvaikutukset. Suurin osa tunnusti, ettei edes lue lääkepakkauksessa olevaa “pienellä präntättyä lappua” , vaan kertovat sen lähinnä olevan ärsyttävä ja täysin turhaa(!!??) paperin tuhlausta, onhan lääkepaketissa se tarra missä on annosteluohje.  Hmmm… omaishoitajavaimoni, joka on tosi tarkka kaikessa mitä tekee, on mm laittanut muovitaskukansioon joka helvetin lääkkeen ohjelapun missä on nämä sivuvaikutuksetKIN. No selasin kansiota ja lueskelin lääkkeiden sivuvaikutuskohtia…. mun pitäis olla kuollut,halvaantunut,ikuisesti muumioitu jnejne. Piru iski, etsin pahimmat haittavaikutustekstit niistä sekä netistä käsikauppalääkkeistä samoin… Rajasin tiedot niin, ettei lääkkeen kauppanimet, tai vaikuttavat aineet näkyneet JA eikun sähköpostilla liite liikenteeseen.

Kului viikko ja vastaukset oli tyyliin; niinku sulla on monta sairautta…päläpälä… Ja PIRU iski takaisin, kerroin , että listalla oli mukana yleisimmät särkylääkkeet, antibiootit, yskänlääkkeet, jne.

Eli perusterveellä ihmisellä ei ole mitään käsitystä lääkkeiden sivuvaikutuksista, vaan uskovat apteekin henkilökuntaan ja lääkäreihin. Kerroin toki lääkekannabiksen ja kannabiksen “kauhuskitsofreniapsykoosikuolemariippuvuus” “faktat” tosin mainitsin myös kotimaisen median demonisoinnin kannabiksesta. Lisänä listasin valtiot joissa on lääkekannabis ja kannabis on laillista.

Itse pääosin käytän lääkkeeksi, mutta pitäähän joskus relata kavereiden kanssa. Kirjoitin tämän yleisen keskustelun avaamistarkoituksessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *