Kannabis päihteenä.

Kannabis päihteenä.

On ollut paljon puhetta hyödyistä niin tuli vaan mieleen voidaanko tätä kasvia laajalti soveltaa päihde/sekavuus/koukku/kierre ajatteluun?

Mahdollisuus olisi lisätä esim käymisprosessiin yrttiä niin samalla voisi voltteja vähentää,

toi eksy aiheesta.

Mutta onko canna huumeeksi edes luokiteltavissa?

Jos kuuntelet jonkun kannabispsykoosin läpikäyneeltä henkilöltä varmasti laittaa top.3 myrkkyjen joukkoon,

mutta entäs me muut.

Jos saat työsi/velvollisuutesi hoidettua ja pystyt odottamaan kotiin asti koska vielä ei saa lain mukaan lounasta saa korvata yrtillä.

Ja kun tästä toivottavasti keskustellaan muuallakin kuin täällä niin tietenkin laillinen tavara vaatii säännöksiä ja säätelyä (kuulemma) ja tässä tapauksessa se olisi henkilökortin omaamista ja tarvittaessa myös todistaa olevansa savu-ikäinen paperilla niin simppeliä.

Nyt Timon lisäks lisää elämäntapaintiaaneja barrikaadeille pellolillaan,

miten itse asian näen niin jos satut omistamaan tilan mikä soveltuu kasvatukseen niin ihan maalaisjärjellä eikö sulla pitäisi jokamiehenoikeudella olla lupa kasvattaa.

Mutta jos tarkoitus tuottaa päihdettä mistä päästään takaisin aiheeseen.

onko kannabis vakavasti otettava (huume) vaiko mieto päihdyke vähän kuin ruotsin 2 kalja,

saa tulla korjaamaan mutta en usko että yksikään kannabiksen polton jälkeen järjen iässä ollut on päättänyt että kun tämän sätkän olen polttanut,

menen piritorille ostamaan mitä myrkkyä vaan ja injektointivälineet apteekista siitä samalla matkalla.

Alkoholi voi auheuttaa tälläistä laumatyhmyyttä että hajotetaan jotakin tai varastetaan jotakin täysin turhaa,

ja ei ole akateemista näyttöä mutta jokusen vuoden henkilökohtainen kokemus yhdestä jos toisesta läträysaineesta jonkin verran.

Tässä kohtaa kiitos Kannabikselle ja kaikille ketkä jaksavat nähdä vaivaa että dataa tipahtelee ei mitään turhaa demonisointia! itse kun pääsin huumeista eroon niin tiedostin oman ahdistustason ja paniikinomaisen tilan niin silloin järki ja sydän sanoi että ei välttämättä nyt ole oikea aika alkaa taas hakemaan apua yrtiltä koska olin itse niin rikki.

Mutta kun sain valut valmiiksi ja elämän tasemmaksi niin en usko että olisin ilman pulvereita tänä päivänä 4v ja rapeet ja suuri kiitos kongitiiviterapialle ja sosiaaliselle kuntoutukselle (tukikohta ry/Jälkipolku) mitkä auttoivat äärettömän paljon antaessaan minun itse tajuta ne ydinkysymykset, kiitän.

Kun hoito oli ohi niin puntaroin kaikilta kanteilta että meneekö raittiuteni nyt pilalla kun sillon tällön sätkän poltan,

ei mennyt!

Nyt Ateljeen pitäjänä korusuunnittelijana remonttireiska parikertaa viikossa ja tää kaikki on tapahtunut ihan kuin prosessin jatkeena.

Huonot hommat jäi taakse ja tilalle tuli sitä mitä MINÄ halusin,

taas rönsyili sori en oo saanu mun aamukahvia niin semi-unessa näpyttelen mutta viimeiseen pointtiin,

pystyisitkö polttamaan bluntin lapsesi kanssa jos ikää on jo sen verran jotta siinä ei olisi mitään laitonta? Mietiskele monelta kantilta ja jos päädyt vastaukseen EI niin silloin näkisin että pidät sitä huumeena toisin kuin Alkoholia jota varmasti 98% kaikista suomalaisista on nauttinut vanhempien seurassa oli sitten hieman nuorempana tai aikuisena,

Jos taas vastasit että KYLLÄ niin sillon olet jo päätöksesi tehnyt ja olisit valmis olemaan osa muutosta mitä tarvitaan.

Kannabis uhka vai mahdollisuus…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *