24/7 365

24/7 365

Istuin viime viikonloppuna tuttujen kanssa, joista suurin osa kipukroonikoita ,niinku mä. Parilla MS. Aihe oli YLLÄTTÄVÄ cannabis ja sairaudet. Monta tuntia eestaas asiaa mutta sitte huomattiin yks yhdistävä tekijä jokaisella paikalla olevalla kroonikolla. Mitäs tää elo onkaan nyt…. Jokasella sama helvetillinen ympyrä johon blogin otsikkokin liippaa. Jokanen päivä on periaatteessa samanlainen kun Päivä murmelina leffassa (olikohan oikee leffa???.ihan sama) : Lääkkeitä, mitä syön, juon. koska lääkäriin, labraan, rtg, hammaslääkäriin, apteekki, onko resepti voimassa, yritä levätä, yritä nukkua , yritä pitää mieli virkeänä, yritä ulkoilla , yritä pitää läheisten kanssa välit ok, koska nää sairaudethan vaikuttaa sosiaalisiin suhteisiin. Se on nähty jo että olemme kuin RUTTOpotilaita, osa kavereista vaan häviää… no kuka mulkun kanssa haluaakaan jutella. Tätä jokapäivälistaa vois jatkaa ja jatkankin, nyt vaan oon pelkästään vasenkätinen, kun mag kuvassa löytö kaula-ja selkärangassa ahtauma. UUSI DIAGNOOSI !!!  Jippii??? Huomenna neurokirurgin v-otolle. Ei oo zeta käyny ilman bongii, sitäkään ei voi vetää liikaa, mä kun käytän sitä oxyjen asemesta… Fiilis on sekava. Nii joo ja ens viikolla alkaa mahan ja sisuskalujen tutkinta… patteja vasemmalla mahan alaosassa…. No eiku odotellaan.. mitä mitä … Multa kun puuttuu päästä se itsesääli sen tilalla on agressio lähinnä sairauksiin. No lääkärit saa osansa sanallisesti, jos eivät kuuntele ja kohtele mua ihmisenä. Oon tosin joskus roikottanut lääkäriä rivelistä, kun se kusipää sanoi että olet kirurgian osastolla, insuliiniasiat hoidetaan sisätautiosastolla… Miksi riveliin, koska kadulla putosin , ambulanssilla sairaalaan, eikä ollut lääkereppua mukana, ja mulla on toi diabeteskin… Huumoria ymmärrän, vaan en lääkärin suusta. Hoitajat toi insuliinit … Ko. lääkäri ei käynyt enää edes kierrolla mun huoneessa vaan kandit hoitivat haavaa, olivat mukavia ja ERITTÄIN asiallisia…  Päässä pyörii näitä tapahtui sairaalassa tapauksia ja muita lääkäreiden kanssa tapahtuneita…. Kahvia pitää saada… maha on jo valmiiksi kipeä… tulkoon perkele kipeemmäksi… Tää oli mun eka blogi…. pitäsköhän tää tapa lisätä 247365….hmmm katellaan


Tietoa kirjoittajasta

Kroonikkomonikipusairas 55v eläkeläinen. IkiPUNKKARI. Jaan tietoa kannabiksesta ja olen saanut monien silmät aukeemaan.

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

 • Tuomas Karhunen kirjoitukseen Kieltolaki loppuu:
  "Iso respect sulle jebu kun oot ahkerasti bloggaillu! Jatka vaan samaan malliin, tuun jakamaan näitä Loharin some-kanavilla kyllä. Tällaista toimintaa…"
  16. toukokuuta 2019 kello 11:43
 • Tuomas Karhunen kirjoitukseen Asenteenmuutos!:
  "Hyvä ja ytimekäs kirjoitus! Voi kun ihmiset kuuntelisivat tällaista järjen ääntä enemmän sokean some-raivon sijaan..."
  16. toukokuuta 2019 kello 11:22
 • jebu55 kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "seuraa jebu55 blokia,lue ja opi.lisää tulee koko ajan."
  8. maaliskuuta 2019 kello 19:12
 • Luksi kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "https://www.kaninkolo.fi/epages/Kaninkolo-verkkokauppa.sf/fi_FI/?ObjectPath=Categories https://www.hamppu.net/forum/index.php Lukaise vähän alkeita ja opit tulkitsemaan mitä kasvi tarvitsee. Antaa oikean määrän valoa, ravinteita ja tietenkin rakkautta.…"
  14. helmikuuta 2019 kello 09:01
 • Jake kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "Löytyykö kotikasvattajia joilta saisi neuvoja aloitukseen?"
  12. helmikuuta 2019 kello 14:28
Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!