Kannabisöljyllä lapsensa epilepsiaa hoitava isä taistelee laillistamisen puolesta

Kannabisöljyllä lapsensa epilepsiaa hoitava isä taistelee laillistamisen puolesta

St. Charlesista, Missourista kotoisin oleva Robbie Bazzell sanoo, että hänen tyttärensä epilepsia pysyy kurissa CBD-öljyllä. Öljy valmistetaan kannabiksesta ja Robbien täytyy antaa tyttärelleen isompia annoksia, kuin mitä ja Missourin osavaltiossa on sallittu.

Robbie Bazzellin tavoite on saada lääkekannabis Missourissa lailliseksi ja jokaisen saataville. Hänen mielestään hänen ei tulisi täytyä rikkoa lakia pelastaakseen tyttärensä hengen.

Robbien tyttärellä, puolitoista vuotta vanhalla Skylerillä on äärimmäisen vaikea epilepsia. Tyttö kärsi tuhansista kohtauksista päivässä ja joka yö kun hän meni nukkumaan, oli mahdollista ettei hän heräisi.

”Tein mitä minun isänä täytyi tehdä”, Bazzell kertoo.

He kokeilivat Valiumia, Xanaxia ja Kepraa tuloksetta. Synteettisten lääkkeiden ja paikallisen Beleaf Dispensaryn teollisuushampusta valmistetun CBD-öljyn epäonnistuttua, Bazzellia neuvottiin hankkimaan kannabiskasvin lehdistä tehtyä kannabisöljyä, jossa on korkeampi THC-pitoisuus kuin osavaltion lain määrittämä 0,3 prosentin raja.

Bazzell sanoo: ”Hän saa 50 prosenttia THC:tä ja 50 prosenttia CBD:tä sisältävää öljyä, eikä hänellä ole ollut kohtauksia neljään kuukauteen!” Skyler saa yhden tipan päivässä kookosöljyyn sekoitettuna. Tytön iloinen isä sanoo, että hänen lapsensa on herännyt henkiin ja että jotkut lääkärit tukevat heitä salaa.

”Hän ei ole pilvessä tai tokkurassa, hän on 100 prosenttisen normaali”, Bazzell jatkaa.

Bazzell tietää, että hän rikkoo lakia ja ihmettelee, mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan.

”Jos minut pidätetään, olkoon niin. Valitsen mielummin sen, että minulla on onnellinen tytär”, Bazzell sanoo ja lisää, että hänen tyttärellään on oikeus hyvään elämään.

Bazzell on tehnyt aloitteen kannabiksen lääkekäytön laillistamiseksi change.org -sivustolla.


Lähde: Fox 2 Now

Avainsanat: , , ,

Jyuni ja Kalle77 tykkää tästä


Tietoa kirjoittajasta

Loharin päätoimittaja on hajamielinen perfektionisti ja työnarkomaani. Hän lukee kaikki julkaistavat jutut, tekee viimeisen tarkistuksen kieliasuun ja vastaa julkaisun linjanvedoista. (Klikkaa tästä Tuomaksen Lohari-profiiliin.)

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!