Kannabis pelasti lapsen jolle annettiin vuosi elinaikaa

Kannabis pelasti lapsen jolle annettiin vuosi elinaikaa

Alabamassa syntynyt Natalee Wray sai ensimmäisen epilepsiakohtauksensa kahdeksan kuukauden ikäisenä. Pahimmillaan hänellä oli yli 600 kohtausta viikottain, päivin ja öin. Nataleen äiti sanoi, että hänen täytyi herätä joka yö puolen tunnin välein tarkistamaan lapsensa vointi.

Lääkärit kertoivat Nataleen vanhemmille Alabaman lastensairaalassa että mitään ei ollut tehtävissä. Natalee sairasti harvinaista epilepsian muotoa johon ei ollut hoitokeinoa ja Nataleen perhe koitti viettää mahdollisimman paljon aikaa lapsen kanssa, koska tiesivät hänen kuolevan pian.

Mutta Nataleen perhe ei kuitenkaan hyväksynyt lääkäreiden synkkää prognoosia, vaan he muuttivat sukujuurilleen Montanaan. Siellä he löysivät uuden lääkärin, sekä lopulta kannabisöljyn.

Kauan aikaa sitten Nataleen vanhemmille kerrottiin, ettei heidän lapsensa eläisi vuottakaan. Nyt Natalee on 9-vuotias ja nauttii elämästä.

Viime kuussa hänllä ei ollut yhtään epilepsiakohtausta, kiitos kannabiksen.

Katso Nataleen tarina ja hänen äitinsä ilo englanninkielisestä videosta täällä.


Lähde: Herb.co

Avainsanat: , , ,

Jyuni tykkää tästä


Tietoa kirjoittajasta

Loharin päätoimittaja on hajamielinen perfektionisti ja työnarkomaani. Hän lukee kaikki julkaistavat jutut, tekee viimeisen tarkistuksen kieliasuun ja vastaa julkaisun linjanvedoista. (Klikkaa tästä Tuomaksen Lohari-profiiliin.)

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!