Kannabis pelasti lapsen jolle annettiin vuosi elinaikaa

Kannabis pelasti lapsen jolle annettiin vuosi elinaikaa

Alabamassa syntynyt Natalee Wray sai ensimmäisen epilepsiakohtauksensa kahdeksan kuukauden ikäisenä. Pahimmillaan hänellä oli yli 600 kohtausta viikottain, päivin ja öin. Nataleen äiti sanoi, että hänen täytyi herätä joka yö puolen tunnin välein tarkistamaan lapsensa vointi.

Lääkärit kertoivat Nataleen vanhemmille Alabaman lastensairaalassa että mitään ei ollut tehtävissä. Natalee sairasti harvinaista epilepsian muotoa johon ei ollut hoitokeinoa ja Nataleen perhe koitti viettää mahdollisimman paljon aikaa lapsen kanssa, koska tiesivät hänen kuolevan pian.

Mutta Nataleen perhe ei kuitenkaan hyväksynyt lääkäreiden synkkää prognoosia, vaan he muuttivat sukujuurilleen Montanaan. Siellä he löysivät uuden lääkärin, sekä lopulta kannabisöljyn.

Kauan aikaa sitten Nataleen vanhemmille kerrottiin, ettei heidän lapsensa eläisi vuottakaan. Nyt Natalee on 9-vuotias ja nauttii elämästä.

Viime kuussa hänllä ei ollut yhtään epilepsiakohtausta, kiitos kannabiksen.

Katso Nataleen tarina ja hänen äitinsä ilo englanninkielisestä videosta täällä.


Lähde: Herb.co

Avainsanat: , , ,

Jyuni tykkää tästä


Tietoa kirjoittajasta

Loharin päätoimittaja on hajamielinen perfektionisti ja työnarkomaani. Hän lukee kaikki julkaistavat jutut, tekee viimeisen tarkistuksen kieliasuun ja vastaa julkaisun linjanvedoista. (Klikkaa tästä Tuomaksen Lohari-profiiliin.)

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

  • Juha MS-potilas kirjoitukseen Rentoutumismatkalle Amsterdamiin?: “Kannabiskahviloista.24. joulukuuta 2018 kello 07:19
  • jebu55 kirjoitukseen Rentoutumismatkalle Amsterdamiin?: “Mistä saan kannabista ?23. joulukuuta 2018 kello 22:10
  • jebu55 kirjoitukseen Leaflylta CBD-terveystuotteita: “Mistä sitä saa.olen etsinyt toimijaa jolta saa cbd öljyä.krooniset kivut yli 42 työvuoden jälkeen kovat.opioidia ei viitsisi jatkuvasti syödä.23. joulukuuta 2018 kello 21:55
  • Kalle77 kirjoitukseen Juuri nyt: Lääkekannabiksen alasajo Suomessa: “Jospa lääkärit oikeuteen potilaittensa pahoinpitelystä tai ketkä estää lunnollisen lääkkeen käytön, oikeutta ihmisille.21. marraskuuta 2018 kello 18:12
  • Empiristi kirjoitukseen Juuri nyt: Lääkekannabiksen alasajo Suomessa: “No nyt on kyllä harvinaisen perseestä, mikäli tuollainen toiminta onnistuu. Ei jumalauta, muualla maailmaa kannabista laillistetaan lääke- sekä viihdekäyttöön kiihtyvällä…19. marraskuuta 2018 kello 19:24
Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!