Kannabis laillistettu East Lansingin kaupungissa

Kannabis laillistettu East Lansingin kaupungissa

Advertisement

Maailmanlaajuinen kannabiksen laillistamisaalto ei näytä hiipumisen merkkejä, ja tiistai-iltana kannabis laillistettiin myös East Lansingin kaupungissa Yhdysvaltain Michiganissa.

Kaupunginvaltuusto hyväksyi säädöksen, jonka sallii yli 21-vuotiaiden käyttää hyötykasvia yksityisalueilla. Hallussapito on laillista myös julkisilla paikoilla yhteen unssiin eli n. 28 grammaan saakka.

East Lansingin poliisilaitoksen luutnantti Scott Wriggelsworthin mukaan viranomaisilla on edelleen oikeus nostaa syytteitä, mutta tätä ei enää tapahdu muuta kuin tunnettujen huumekauppiaiden kohdalla. Alle 21-vuotiaiden kohdalla kyse on rikkomuksesta, josta seuraa 25 dollarin sakko sekä yhdyskuntapalvelua tai osallistuminen päihteiden väärinkäyttöä koskevalle kurssille.

Säädös hyväksyttiin äänin 4-1. Samanlainen säädös hyväksyttiin Michiganin osavaltion toiseksi suurimmassa kaupungissa, Grand Rapidsissa vuonna 2012.


Lähteet: WWMT.com, TheTab.com


Advertisement

Tietoa kirjoittajasta

Loharin päätoimittaja on hajamielinen perfektionisti ja työnarkomaani. Hän lukee kaikki julkaistavat jutut, tekee viimeisen tarkistuksen kieliasuun ja vastaa julkaisun linjanvedoista. (Klikkaa tästä Tuomaksen Lohari-profiiliin.)

Jätä kommentti

Ole ensimmäinen kommentoija!

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!