Australialaisnainen parani keuhkosyövästä kannabisöljyllä

Australialaisnainen parani keuhkosyövästä kannabisöljyllä

Australialaisella 55-vuotiaalla Sharon Kellyllä diagnosoitiin terminaalivaiheeseen edennyt keuhkosyöpä joulukuussa 2013. Hänelle kerrottiin, että hänellä olisi vain kuusi kuukautta elinaikaa. Kemoterapia ei lääkäreiden mukaan ollut enää kokeilemisen arvoista ja saisi hänet vain voimaan entistä huonommin.

Synkkä prognoosi

Tammikuun 2014 puoliväliin mennessä syöpä oli edennyt. Koska Sharon ei polttanut tupakkaa, hän järkyttyi kuullessaan että syöpä oli levinnyt keuhkojen limakalvoihin ja imusolmukkeisiin. Lääkärit olivat löytäneet 5 cm kasvaimen hänen vasemmasta keuhkostaan, ja kahden kemoterapia-session jälkeen Sharonin prognoosi muuttui entistä huonommaksi. Hänellä todettiin EGFR-geenimutaatio joka esti kemoterapian jatkamisen. Sädehoidon sijaan hänelle määrättiin Tarceva-nimisiä kemotabletteja.

Sharonille kerrottiin että parhaimmillaan Tarceva pienentäisi kasvainta mutta vain tilapäisesti, ja että syöpä tulisi palaamaan entistä vahvempana. Lääkärit suosittelivat hänelle kotiin menemistä ja viimeisten päivien viettämistä perheensä parissa.

Tässä vaiheessa Sharon ei ollut vielä tietoinen kannabisöljyn syöpää tuhoavista ominaisuuksista.

Kannabisöljyn kokeileminen

Sharonin perhe oli epätoivoinen, ja hänen tyttärensä etsi epätoivoisesti Internetistä vaihtoehtoisia hoitokeinoja. Luettuaan ihmisten paranemiskertomuksia kannabisöljyn avulla, hän ehdotti äidilleen kannabisöljyn kokeilemista.

Helmikuun lopulla Sharon alkoi käyttämään kannabisöljyä useita kertoja päivässä. Hän huomasi että öljy teki sai hänet väsyneeksi, joten hän alkoi hankimaan tietoa kannabis-suppoihin liittyen. Sharon hankki puolet kannabisöljyä ja puolet kookosöljyä sisältävää öljyä jota käytettiin supon avulla. Hän huomasi että tämä käyttötapa ei väsyttänyt häntä joten se mahdollisti täyden annostuksen ottamisen. Sharon lisäsi tasaisesti annostusta ennen nukkumaanmenoa hyvän yöunen takaamiseksi.

Puikon käyttämisen lisäksi Sharon muutti myös ruokailutapojaan. Hän lopetti punaisen lihan, maitotuotteiden, leivän, makeutusaineiden ja prosessoidun ruoan syömisen. Lisäksi hän alkoi aamuisin juomaan kasviksista, hedelmistä ja mausteista koostuvia super-smoothieita.

Pian kahden viikon välein tehtävissä kuvauksissa paljastui että Sharonin kasvain oli alkanut pienentyä. Heinäkuuhun 2014 mennessä kasvain oli kutistunut edellisen joulukuun 5 cm koosta 2,1 cm kokoiseksi.

Seitsemän kuukauden kannabisöljyhoidon jälkeen, hänen lääkäreidensä hämmästykseksi, Sharonin syöpä oli voitettu.

Totuus syöpähoidoista

Sharonin tarina on liiankin tuttu lääkekannabiksesta tietäville. Valitettavasti ”syöpäteollisuudella” on motiivi estää näiden tarinoiden leviäminen maailmalla. Syöpähoito on kalleine ja usein turhine ja toimimattomine hoitoineen Amerikassa 100 miljardin dollarin bisnes.

Kun luonnon oma lääke leviää ihmisten käyttöön, lääketeollisuus on muutoksen edessä.

Allaolevassa YouTube-videossa Sharon kertoo tarinansa itse.

Kääntäjä: Tuomas

Vapaasti käännetty 8.4.2016 julkaistusta artikkelista: 
http://www.newstarget.com/2016-04-08-cigarettes-give-you-cancer-cannabis-does-the-opposite-australian-womans-lung-cancer-cured-after-cannabis-oil-treatment.html

TUE YLLÄPITOA, OSTA KANKAINEN OSTOSKASSI!
Ennakkotilaa tästä: tuomaskarhunen.com/kauppa

Avainsanat: , , ,

jebu55, Captainkidd, Kalle77 ja 3 muuta tykkää tästä


Tietoa kirjoittajasta

Loharin päätoimittaja on hajamielinen perfektionisti ja työnarkomaani. Hän lukee kaikki julkaistavat jutut, tekee viimeisen tarkistuksen kieliasuun ja vastaa julkaisun linjanvedoista. (Klikkaa tästä Tuomaksen Lohari-profiiliin.)

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

 • Tuomas Karhunen kirjoitukseen Kieltolaki loppuu:
  "Iso respect sulle jebu kun oot ahkerasti bloggaillu! Jatka vaan samaan malliin, tuun jakamaan näitä Loharin some-kanavilla kyllä. Tällaista toimintaa…"
  16. toukokuuta 2019 kello 11:43
 • Tuomas Karhunen kirjoitukseen Asenteenmuutos!:
  "Hyvä ja ytimekäs kirjoitus! Voi kun ihmiset kuuntelisivat tällaista järjen ääntä enemmän sokean some-raivon sijaan..."
  16. toukokuuta 2019 kello 11:22
 • jebu55 kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "seuraa jebu55 blokia,lue ja opi.lisää tulee koko ajan."
  8. maaliskuuta 2019 kello 19:12
 • Luksi kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "https://www.kaninkolo.fi/epages/Kaninkolo-verkkokauppa.sf/fi_FI/?ObjectPath=Categories https://www.hamppu.net/forum/index.php Lukaise vähän alkeita ja opit tulkitsemaan mitä kasvi tarvitsee. Antaa oikean määrän valoa, ravinteita ja tietenkin rakkautta.…"
  14. helmikuuta 2019 kello 09:01
 • Jake kirjoitukseen Lääkekannabis kivun hoidossa:
  "Löytyykö kotikasvattajia joilta saisi neuvoja aloitukseen?"
  12. helmikuuta 2019 kello 14:28
Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!