Apulaissheriffi nolasi itsensä – löytö ei ollutkaan kannabista

Apulaissheriffi nolasi itsensä – löytö ei ollutkaan kannabista

Artikkelikuva: Houston NORML

Jos osoitat avoimesti pitäväsi kannabiksesta tai kannattavasi laillistamista, moni lainvartija – ainakin tämä virkaintoinen apulaissheriffi – tulkitsee asian siten että olet kannabista hallussasi pitävä käyttäjä. Teksasilainen poliisi joutui noloon tilanteeseen, koska hänen löytönsä ei lopulta liittynyt kannabikseen lainkaan.

Teksasilainen apulaissheriffi B.A. Collier pysäytti jokin aika sitten laillistamisjärjestön NORML:in viestintäpäällikkö Jason Millerin, koska hän epäili hänellä olevan hallussaan kannabista.

Mikä sai poliisin epäluuloiseksi? Millerin näyttävä auto.

Jason Miller oli työskennellyt Houston NORML:issa yli vuoden ongelmitta, kunnes hän törmäsi kyseiseen apulaissheriffiin. Oli perjantai ja Miller oli juuri palaamassa autolleen ostoksilta Fry’s Electronics -liikkeestä Harrisin piirikunnassa Teksasissa, kun hän huomasi ihmisiä autonsa ympärillä kurkkimassa sisään ikkunoista.

Ensin hän oletti että kyseessä oli pari innokasta fania, jotka monesti ottivat kuvia hänen näyttävästä ’Houston NORML Escalade’ -autostaan. Sitten hän huomasi että kyseessä olikin poliisipartio.

Vaikka Miller kertoi poliiseille että hänellä ei ollut kannabista hallussaan, apulaissheriffi Collier vaati tutkia ajoneuvon ilman Millerin lupaa. Syy oli kuulemma se, että hän vannoi näkevänsä kannabiksen kukintoa pelkääjän paikan jalkatilassa. Virkaintoisen poliisin mukaan Millerin ajoneuvo ja etenkin autoon kiinnitetyt tarrat herättivät hänen epäilynsä.

Katso Millerin tapahtumahetkellä kuvaama lyhyt video:

Collierin löytö paljastui kannabiksen sijasta Chex Mix -suolasnacksien murusiksi.

“Olenko vapaa lähtemään?” Miller kysyi jälleen laittoman etsinnän jälkeen. Vastaus kuului: ”Et vielä”, ja itsensä nolaamisesta huolimatta Collier tuhlasi lisää Millerin aikaa varmistamalla ettei hänestä ollut etsintäkuulutusta. Koska apulaissheriffi sekä hänen parinsa olivat liikenteessä siviiliautolla, heillä ei ollut tietokonetta ja he joutuivat tarkistamaan asian aikaavievien radiopuheluiden avulla.

Puolen tunnin kuluttua Miller kysyi poliisilta oliko hänen toimintansa omasta mielestään yhteisölle hyödyllistä. Collier vastasi myöntävästi, ja osoitti lopuksi tietämättömyytensä vihjaten että kannabis on paha asia johon ihmisiä on kuollut.

Kuinka sinä olisit reagoinut Millerin asemassa?


Lähteet:
http://www.houstonnorml.org/2016/05/video-deputy-makes-embarrassing-mistake-after-targeting-marijuana-activist/

http://herb.co/2016/05/29/deputy-mistake/

http://thefreethoughtproject.com/clueless-cop-violates-innocent-mans-rights-mistaking-sons-chex-mix-weed/#q41IdQwZ7ugsmejs.99

Avainsanat: , , ,

Captainkidd tykkää tästä


Tietoa kirjoittajasta

Loharin päätoimittaja on hajamielinen perfektionisti ja työnarkomaani. Hän lukee kaikki julkaistavat jutut, tekee viimeisen tarkistuksen kieliasuun ja vastaa julkaisun linjanvedoista. (Klikkaa tästä Tuomaksen Lohari-profiiliin.)

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

  • Juha MS-potilas kirjoitukseen Rentoutumismatkalle Amsterdamiin?: “Kannabiskahviloista.24. joulukuuta 2018 kello 07:19
  • jebu55 kirjoitukseen Rentoutumismatkalle Amsterdamiin?: “Mistä saan kannabista ?23. joulukuuta 2018 kello 22:10
  • jebu55 kirjoitukseen Leaflylta CBD-terveystuotteita: “Mistä sitä saa.olen etsinyt toimijaa jolta saa cbd öljyä.krooniset kivut yli 42 työvuoden jälkeen kovat.opioidia ei viitsisi jatkuvasti syödä.23. joulukuuta 2018 kello 21:55
  • Kalle77 kirjoitukseen Juuri nyt: Lääkekannabiksen alasajo Suomessa: “Jospa lääkärit oikeuteen potilaittensa pahoinpitelystä tai ketkä estää lunnollisen lääkkeen käytön, oikeutta ihmisille.21. marraskuuta 2018 kello 18:12
  • Empiristi kirjoitukseen Juuri nyt: Lääkekannabiksen alasajo Suomessa: “No nyt on kyllä harvinaisen perseestä, mikäli tuollainen toiminta onnistuu. Ei jumalauta, muualla maailmaa kannabista laillistetaan lääke- sekä viihdekäyttöön kiihtyvällä…19. marraskuuta 2018 kello 19:24
Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!