9-vuotias tyttö parani leukemiasta kannabiksella

9-vuotias tyttö parani leukemiasta kannabiksella

Pediatrinen kannabishoito pelastaa elämiä. Tässä syövästä kannabiksella selvinnyt urhea pikkutyttö Mykayla, joka on tehnyt videon tietoisuuden lisäämiseksi kannabiksen hyödyistä.

Yhdysvaltalainen Mykayla sairastui aggressiiviseen lasten leukemian muotoon; T-soluiseen akuuttiin lymfaattiseen leukemiaan. Heinäkuussa 2012 lääkärit löysivät koripallon kokoisen määrän syöpäsolumassaa hänen rinnastaan.

Kemoterapia ei auttanut. Lääkärit ehdottivat seuraavaksi sädehoitoa ja luuydinsiirtoa, mutta Mykaylan vanhemmat päättivät sen sijaan kokeilla hoitaa lastaan kannabiksella.

Syöpäsolujen määrä lähti laskuun välittömästi Mykaylan aloitettua kannabishoidon. Hoito alkoi heinäkuun 24. päivä 2012 ja jo saman kuun loppuun mennessä leukemia oli kadonnut Mykaylan luuytimestä ja verestä: syöpä oli siis jo viikossa mennyt remissioon. Syöpäsolujen määrä oli heinäkuussa hoidon alkaessa 51% ja elokuussa 0%. Hoidossa käytettiin tiivistettyä kannabisöljyä, raakaa kannabismehua sekä kannabista ruoanlaitossa.

Kannabiksen avulla syövästä parantuneita on kasvava määrä, ja tätä tukevan tieteellisen tutkimuksen määrä lisääntyy huimaa vauhtia. Jo vuosien ajan kannabinoidien on tiedetty pienentävän ja tuhoavan syöpäsoluja ja parantavan immuunijärjestelmää. Lisäksi kannabis suojaa kehoa kemoterapian tuhoisilta vaikutuksilta, vähentää kipua ja pahoinvointia sekä toimii antioksidanttina.

Katso urhean Mykaylan viesti maailmalle:

https://www.youtube.com/watch?v=I-Yzn27ps0I

Lue lisää Mykaylan tarinasta englanniksi hänen sivustoltaan osoitteessa www.bravemykayla.com


Lähteet:
http://www.bravemykayla.com/her-treatment.html

http://www.collective-evolution.com/2014/06/23/lymphoblastic-leukaemia-survivor-has-a-very-important-message-for-the-world-help-her-share-it/

Tuomas Karhunen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *