Kannabisviljelmä uudessa Adidas-mainoksessa

Kannabisviljelmä uudessa Adidas-mainoksessa

Advertisement

Adidaksen uudessa ”Your Future Is Not Mine” -mainosvideossa kaksi nuorta aikuista kävelee valtavan kannabiskasvattamon läpi. Videossa kuvataan millenial-nuoria kävelemässä useissa eri paikoissa, joista eräs on teollinen kannabisviljelmä. Vaikka kasvattamon esiintyminen mainoksessa on lyhyt, Adidaksen päätös lisätä kannabis mukaan mainontaan on tulkittavissa jopa kannanottona kannabiksen puolesta.

Adidas on aiemminkin osoittanut olevansa kannabiksen puolella, mm. myymällä erilaisia kannabisystävällisiä tuotteita. Esimerkiksi viime 420-päivänä eli 20. huhtikuuta Adidas alkoi myymään hampusta tehtyjä kenkiä yhteistyössä jälleenmyyjä BAIT:in kanssa.

Tuomalla kannabista valtavirran tietoisuuteen muussa kuin negatiivisessa valossa, Adidas on hienosti mukana näyttämässä esimerkkiä muille jättiyrityksille. Jatkossa tulemme varmasti näkemään yhä useampia kansainvälisiä brändejä osallistumassa ”vihreään kultaryntäykseen”.

Katso Adidaksen mainosvideo tästä:


Lähde: Marijuana.com

Captainkidd ja Plossi tykkää tästä


Advertisement

Tietoa kirjoittajasta

Loharin päätoimittaja on hajamielinen perfektionisti ja työnarkomaani. Hän lukee kaikki julkaistavat jutut, tekee viimeisen tarkistuksen kieliasuun ja vastaa julkaisun linjanvedoista. (Klikkaa tästä Tuomaksen Lohari-profiiliin.)

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!