Ison-Britannian liberaalidemokraattinen puolue haluaa laillistaa kannabiksen

Ison-Britannian liberaalidemokraattinen puolue haluaa laillistaa kannabiksen

Flag of United Kingdom on blackboard background

Ison-Britannian liberaalidemokraattisen puolueen johtaja Tim Farron sanoi, että vaikka puolue haluaa laillistaa kannabiksen käytön kokonaan, hänen lapsensa eivät kuitenkaan saa käyttää sitä.

Farron sanoo BBC:n haastattelussa, että poliitikkojen on erittäin helppo vältellä kannabisaihetta. ”Me päätimme [välinpitämättömyyden sijaan] olla järkeviä ja katsoa todisteita. Ja todisteet viittaavat siihen, että säännöstelemällä markkinoita voimme varmistaa, että pystymme suojelemaan ihmisiä,” hän jatkaa.

Farronilla ja hänen vaimollaan Rosemaryllä on neljä kouluikäistä lasta ja Farron kertoi, että hän ei toivo lastensa käyttävän kannabista. Kysyttäessä, kuinka tämä käy yksiin laillistamisen kanssa, Farron sanoi haluavansa ”varmistaa, että vakava ongelma käsitellään älykkäästi”.

Puolueensa johtajan virasta ensi kuussa luopuva Farron jatkaa: ”Todistusaineisto viittaa siihen, että kaduilta saatavilla olevalla erittäin vahvalla skunk-kannabislajikkeella on mahdollisesti yhteys psykooseihin.”

Skunk on epämääräinen termi, jota monesti käytetään negatiivisen mielikuvan luomisessa – Britanniassa termi tarkoittaa yleensä erittäin paljon THC:tä sisältävää kannabista. (Lisää skunk-termistä ja skunk-lajikkeista Lohari Premium -artikkelissa 11/2017.)

”Jos säännöstelet sitä, voit kontrolloida sitä. En ehdottaisi jotain näin kiistanalaista, jos todistusaineisto ei viittaisi siihen, että kaikki meidän lapsemme olisivat nykyistä enemmän turvassa ja rikollisjengit joutuisivat nykyistä ahtaammalle. Seurataan todistusaineistoa.”


Lähde: The Telegraph

Avainsanat: ,

Kalle77 ja Jyuni tykkää tästä


Tietoa kirjoittajasta

Loharin päätoimittaja on hajamielinen perfektionisti ja työnarkomaani. Hän lukee kaikki julkaistavat jutut, tekee viimeisen tarkistuksen kieliasuun ja vastaa julkaisun linjanvedoista. (Klikkaa tästä Tuomaksen Lohari-profiiliin.)

Jätä kommentti

avatar
  Subscribe  
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

  • Juha MS-potilas kirjoitukseen Rentoutumismatkalle Amsterdamiin?: “Kannabiskahviloista.24. joulukuuta 2018 kello 07:19
  • jebu55 kirjoitukseen Rentoutumismatkalle Amsterdamiin?: “Mistä saan kannabista ?23. joulukuuta 2018 kello 22:10
  • jebu55 kirjoitukseen Leaflylta CBD-terveystuotteita: “Mistä sitä saa.olen etsinyt toimijaa jolta saa cbd öljyä.krooniset kivut yli 42 työvuoden jälkeen kovat.opioidia ei viitsisi jatkuvasti syödä.23. joulukuuta 2018 kello 21:55
  • Kalle77 kirjoitukseen Juuri nyt: Lääkekannabiksen alasajo Suomessa: “Jospa lääkärit oikeuteen potilaittensa pahoinpitelystä tai ketkä estää lunnollisen lääkkeen käytön, oikeutta ihmisille.21. marraskuuta 2018 kello 18:12
  • Empiristi kirjoitukseen Juuri nyt: Lääkekannabiksen alasajo Suomessa: “No nyt on kyllä harvinaisen perseestä, mikäli tuollainen toiminta onnistuu. Ei jumalauta, muualla maailmaa kannabista laillistetaan lääke- sekä viihdekäyttöön kiihtyvällä…19. marraskuuta 2018 kello 19:24
Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!