Tue Loharin ja Kannabisliiton toimintaa

Vastarintaliikkeen ja Loharin suosio tuli täytenä yllätyksenä ja Vihreä Lohikäärme vie tällä hetkellä melkein kaiken johtajansa ajan. Kuten kaikessa sissisodankäynnissä, myös tässäkin vapaustaistelussa ruoka- ja tarviketäydennyksiä tarvitaan säännöllisesti ja huoltoyhteyksien on toimittava. Siitä syystä päämaja on järjestänyt sinulle mahdollisuuden tukea toimintaa.

Voit auttaa pitämään muutoksen soihtua yllä lahjoittamalla anonyymisti PayPalin kautta, pankki- / luottokortilla tai tilisiirrolla.

Lahjoitukset menevät pääosin välttämättömiin juokseviin menoihin kuten nettisivujen serveritilan ja lisäosien maksamiseen jne., mutta tällä hetkellä lahjoitus saattaa mennä kuitenkin myös ruokaan ja peruselämiseen… kyllä, sen verran synkkä on puolestapuhujanne taloustilanne tällä hetkellä. Valitettavasti yhteiskuntamme rankaisee meitä ‘oman tien kulkijoita’.

Lahjoittamalla autat vastarintaliikkeen toimintaa ja pelkällä eurollakin olet mukana viemässä historiallista kannabis-vallankumousta Suomessa eteenpäin!

Jos olet yhteisön jäsen, saat profiiliisi “Lahjoittaja” -maininnan (halutessasi mainintaa ei näytetä).

Köyhä muusikko / vapaustaistelija kiittää lämpimästi ja arvostaa. <3

Tee lahjoitus täällä:


TILISIIRTO (viesti: “Lahjoitus”)
Saaja: Tuomas Karhunen
Tilinumero: FI28 5600 3650 0070 88

(Jos sinulla on teknisiä ongelmia maksun kanssa tai muuta kysyttävää lahjoituksista, ota rohkeasti yhteyttä minun joko chatin kautta tai tällä yhteydenottolomakkeella. -T.)

Muita keinoja auttaa

Tässä muita keinoja joilla voit auttaa pitämään Loharin linjoilla:

  • Osta tuotteita kaupasta
  • UUTTA: Premium-jäsenyys! (lue lisää täällä)
  • Viimeisenä mutta tärkeimpänä: tykkää uutisista ja ennen kaikkea JAA niitä somessa! 🙂