vihlovat ja viiltävät kivut nivelissä

vihlovat ja viiltävät kivut nivelissä

Advertisement

Minulla alkoi 2013 syksyllä aivan järkyttävät vihlovat kivut nilkoissa, polvet olivat kuin niissä olisi jääpaloja, ei olisi tehnyt mieli astua askeltakaan, vaan kun ei ne vihlonnat vaikuttaneet kävelyyn, tai kävelymättömyyteen. Aina vain vihloi ja povia paleli. Talvesta 2013 olen käyttänyt säärystimiä pitkisten päällä, farkkujen alla, että edes jotenkin tarkenisin ulkona kulkea.

Kuin taikaiskusta polttelu alkoikin vaikuttaa poistamalla pahimmat vihlonnat, kokonaan ne eivät ole poistuneet, muuttuneet siedettäviksi, se on iso ja iloinen asia. Kipu kun ei ole kiva elämän kumppani.

Lääkärit tutkivat ja hutkivat, mutta jättävät kaiken puolitiehen, eli eivät sitten hoida. Löytyy yhtä sun toista rempallaan olevaa asiaa, ja minä vain ”odotan”, että jotain tapahtuisi- mitään ei tapahdu…terveyskeskukseen kun ei ole niitä ns. kiireettömiä aikoja antaa, että olisi kunnolla aikaa jutella lääkärin kanssa. Hoidollisia asioita vaikeuttaa myös se, ettei ole vakituisia lääkäreitä, vaan koko ajan vaihtuvat. Jaksaako kipuja kärsivä ihminen aina ja aina aloittaa elämänsä alusta asti? Ei jaksa. Voimat menevät ihan normaaleihin elämän asioihin ja touhuihin, kun yötkin ovat pätkäunella nukuttuja.

Tässäpä lyhyt juttu minulta.

Avainsanat: ,

Kalle77, Susse, Pentti Haapanen ja 1 muu henkilö tykkää tästä


Advertisement

Tietoa kirjoittajasta

Jätä kommentti

1 kommentti kirjoitukseen "vihlovat ja viiltävät kivut nivelissä"

avatar
  Subscribe  
uusin vanhin eniten tykkäyksiä
Ilmoita

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!