Select Page

Tämä sivu on työn alla ja valmistuu kesäkuun aikana.

Mitä ”skunk” oikein tarkoittaa?

Toisin kuin luullaan, skunk-lajikkeet eivät itse asiassa ei ole erityisen vahvoja, vaan niiden keskimääräinen THC-pitoisuus on kahdeksan prosentin tienoilla – nykyäänhän tämä ei todellakaan tarkoita vahvaa lajiketta.

Read More

CBN – Luonnon oma unilääke

Kannabiksesta on löydetty ainakin 113 eri kannabinoidia. Yksi näistä on kannabinoli eli CBN, joka on itse asiassa läheistä sukua THC:lle.

Read More

Kannabiksen CBD voi auttaa hoitamaan pakko-oireista häiriötä

Kannabiskasvin vaikuttavista aineista erityisesti kannabidioli (CBD) on saanut runsaasti huomiota sen ahdistusta vähentävän potentiaalin vuoksi, ja monia korkeapitoisia CBD-tuotteita tulee markkinoille kasvavalla vauhdilla.

Read More

Ranska lieventää kannabiksen käytöstä annettavia rangaistuksia

Maan viranomaisten mukaan uusi laki kannabiksen käytön rangaistusten lieventämisestä esitellään vuoden loppuun mennessä.

Read More

”Kannabista ei pidetä enää huumeena” – katsaus ’huume’-sanan semantiikkaan

Mediassa ja yleisessä keskustelussa termi huume saa usein monenlaisia erilaisia merkityksiä. Osa sanaan yhdistetyistä merkityksistä on tiedostettuja, mutta usein huume-sanaan liitetään erilaisia merkityksiä myös tiedostamattomasti.

Read More

11-vuotias Billy on Pohjois-Irlannin ensimmäinen lääkekannabispotilas

Pohjois-Irlannin Tyronesta kotoisin oleva epileptikkopoika saa vihdoin apua hengenvaarallisiin kohtauksiin kannabiksesta.

Read More

USA:n kannabisvastainen oikeusministeri yllättynyt saamastaan kritiikistä

Yhdysvaltain oikeusministeri Jeff Sessions on yllättynyt kaavailemansa kannabisvainon saamasta julkisesta vastustuksesta.

Read More

Miltä tuntuu polttaa paljon CBD:tä sisältävää kannabislajiketta, jossa on matala THC-pitoisuus?

Kannabiksen suosituin yhdiste on THC, mutta korkeapitoiset CBD-lajikkeet ansaitsevat myös huomiota.

Read More

Osat vaihtuivat Iisalmen hamppukäräjillä: ketkä päättävät, missä kulkee rikoksen raja?

Kansalaisaktivisti ja pitkän linjan maaseudun kehittäjä Hannu Hyvönen oli 23.5.2017 Iisalmen käräjäoikeudessa syytettynä törkeästä huumausainerikoksesta. Syyttäjä vaatii hänelle vuoden ja neljän kuukauden ehdotonta vankeusrangaistusta.

Read More

Lääkekannabis saattaa olla hoitomuoto rintasyövälle

Sekä japanilaisessa että espanjalaisessa tutkimuksessa kannabinoidien on havaittu estävät kasvainten kasvua. Tästä johtuen myös rintasyöpätutkimus on kääntynyt kannabiksen puoleen.

Read More

LOHARI 3.0 KÄYNNISTETÄÄN (kaikki pisteet, saavutukset, käyttäjätasot yms. nollautuvat USEAN KERTAAN parin päivän ajan). "Tiedotamme, kun käynnistystoimet ovat ohi." –Loharin hullut tiedemiehet