Tämä jamaikalainen nainen on polttanut kannabista 85 vuotta

Tämä jamaikalainen nainen on polttanut kannabista 85 vuotta

Advertisement

95-vuotias Melita Gordon on polttanut kannabista suurimman osan elämästään, ja hän laskee pitkäikäisyytensä kannabiksen ansioksi. Tämä nainen vannoo kannabiksen nimeen ja hänen tarinansa on inspiroiva kaikille kannabismyönteisille pössyttelijöille.

Melita Gordon on polttanut kannabista 85 vuotta ja kieltäytyy laskemasta piippuaan hänen perheensä pyynnöistä huolimatta. Hänen yhteiselonsa kannabiksen kanssa alkoi, kun hänet pienenä tyttönä nimettiin sytyttelemään perheensä ganjapiiput. Melitan perhe kuului rastafareihin, ja kannabiksella on suuri rooli rastafarien uskomusjärjestelmässä.

Aloittaessaan kunniatehtävänsä nimettynä suvun ’sytyttäjänä’, hän oli hieman alle kymmenen vuoden ikäinen ja aloitteli jo omaa yksityistä poltteluaan. Melita piti polttelunsa salassa eikä kertonut siitä vanhemmilleen. Mutta nykyään hän on täysin avoin, rehellinen ja ylpeä kannabiksen käytöstään eikä häntä haittaa laisinkaan, jos muut ovat eri mieltä.

Lääkäri sanoo: ”Kyllä!”

Melita kertoo käyneensä lääkärillä kysymässä mielipidettä kannabiksenkäytöstään, ja lääkärin neuvo oli että hänen kannattaa jatkaa sen käyttöä. Itse asiassa lääkärin mielestä hänen pitkä elämänsä voisi jopa loppua jos hän lopettaisi kasvin käytön. Joten Melita ei ole välittänyt muiden lopettamisehdotuksista ja on sen sijaan hyväksynyt tärkeimmän suosituksen – omalta lääkäriltään.

Vaikka Melita on todellinen superkäyttäjä, hänen aviomiehensä jonka kanssa hän oli naimisissa yli 50 vuotta ei koskaan polttanut kannabista eikä ollut kiinnostunut alkoholista. Melita kertoo, että hänen miehensä kieltäytyminen kannabiksesta on tasapainottanut sitä, kuinka paljon hän on itse käyttänyt kannabista elinaikanaan ja on aivan varma, että jatkamalla sen käyttöä hän saavuttaa maagisen sadan vuoden rajapyykin.

Inspiraatio kaikille harrastajille

95-YEAR-OLD-SMOKING-MARIJUANA-640x331

Mitä me voimme oppia Melita Gordonilta? Ainakin tämän: vaikka tuttavapiirisi voi paheksua kannabiksen käyttöäsi, se ei ole syy lopettaa.

Tämä nainen on ollut peloton kaikkien niiden edessä jotka ovat vaatineet häntä lopettamaan, eikä hän ole luopunut vakaumuksestaan huolimatta hänen tielleen tulleista esteistä. Hän on todellinen kannabisharrastaja, joka elää erittäin pitkää ja onnellista elämää.

Uskotko itse polttavasi kannabista vielä 100-vuotiaana? Kerro Loharille Facebookissa tai tämän jutun alla olevassa keskusteluosiossa.


Toimittajat: Asianomistaja, MS-potilas

Lähde:
http://herb.co/2016/04/29/jamaican-woman-smoke-85-years/

Avainsanat: , ,

Jyuni ja Plossi tykkää tästä


Advertisement

Tietoa kirjoittajasta

Jätä kommentti

2 kommenttia kirjoitukseen "Tämä jamaikalainen nainen on polttanut kannabista 85 vuotta"

avatar
  Subscribe  
uusin vanhin eniten tykkäyksiä
Ilmoita
Niko
Jäsen

Jos vaan elän niinki vanhaks 😀

PekkaP
Jäsen

Nähdäkseni kannabiksen käyttö ainakin lisää todennäköisyyttä pitkään ja onnelliseen elämään. Kyllä, ajattelin vielä 100-vuotiaana höyrytä eteenpäin. 🙂

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!