Sairaanhoitaja, nainen 29 vuotta

Sairaanhoitaja, nainen 29 vuotta

Tämä ei liity kivunhoitoon kannabiksella, vaan kannabista käyttäneiden kivunhoitoon. Hoitajana jouduin kerran tilanteeseen, jossa potilas ei saanut tarpeeksi kipulääkettä, sillä HOITAJAT leimasivat potilaan huumeidenkäyttäjäksi. Potilaalla oli papereiden mukaan jonkilaista huumetaustaa, ainakin kannabis oli mainittu. Potilas kärsi akuutissa tilanteessa voimakkaista kivuista ja lääkäri oli kirjannut, että potilaalle saa tarvittaessa antaa lääkkeitä niin ja niin paljon.

Käytännössä potilas olisi voinut siis saada kunnollista kivunhelpotusta kerran tai jopa kaksi hoitajan vuoron aikana (3 vuoroa/vrk). Käytännössä moni hoitaja kieltäytyi antamasta potilaalle lääkettä ja kansliassa naureskeltiin, kuinka narkkari pyytelee. Järkytyin ja kerroin asiasta lääkärille, joka kävi potilaan kanssa keskustelun ja kirjasi kipulääkkeet menemään potilaalle sännöllisin väliajoin, jotta hoitajat eivät käytä omaa valtaa ja potilas saa tarvitsemansa helpotuksen.

Tämä oli räikein tapaus, mutta vastaavaa asennevammaa olen kohdannut paljon. Yleiset mielikuvat siis ohjaavat terveydenhuoltohenkilökuntaa jopa siihen pisteeseen, että se tuottaa suurta kärsimystä!

Tilaa uudistunut Lohari-uutiskirje!

Tilaa uudistunut Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Uutiskirjeen tilaus onnistui!

Tietoa kirjoittajasta

Profiilikuva käyttäjästä Operaatio INDICA

Tuomas Karhusen rakentama Indica-lennätinaparaatti vastaanottaa suomalaisten lähettämiä sähkeitä, jotka hän sitten morsettaa kaiken kansan luettavaksi.

Omat Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Ansaitut saavutukset

Sinun täytyy luoda Lohari-tunnukset nähdäksesi ansaitsemasi pisteet ja saavutukset

Oletko Kannabisliiton FB-ryhmästä? Lähetä kuittaus täällä olevalla kaavakkeella, niin saat pääsyn suljettuun ryhmään + rakenteilla olevaan jäsenosioon:

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!