Pekka90, mies 26 vuotta

Pekka90, mies 26 vuotta

Olen 26-vuotias. Normaali elämäni päättyi helmikuussa 2013 vakavaan auto onnettomuuteen koulu matkalla. Sen johdosta sain erittäin vaikean aivovamman, oikean puoleisen kehon osittaisen halvaantuman. Olen ollut nuorempana satunnainen käyttäjä. Aloitin enemmän polttamaan kannabista, kun ystäväni minulle sitä suosittelivat aivovammani takia. Minulla on tuon aivovamman takia hermot mitä on ja olen saanut avun rauhoittumiseen ja rentoutumiseen kannabiksella. olen pyrkinyt polttamaan mahdollisimman useasti sitä. Olen lukenut että se pyrkii korjaamaan hermoratoja ja minulla on toiselta puolelta päästäni hermoradat pimeänä. Haluaisin todella kovasti reseptin. Mutta en tiedä, mistä minä sen saisin…

Tilaa uudistunut Lohari-uutiskirje!

Tilaa uudistunut Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Uutiskirjeen tilaus onnistui!

Tietoa kirjoittajasta

Profiilikuva käyttäjästä Operaatio INDICA

Tuomas Karhusen rakentama Indica-lennätinaparaatti vastaanottaa suomalaisten lähettämiä sähkeitä, jotka hän sitten morsettaa kaiken kansan luettavaksi.

Omat Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Viikon kysymys

Ketkä valehtelevat Suomessa kannabiksesta eniten?
Kysymys voimassa loppuviikon, tulokset nähtävillä ensi viikon ajan.

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneita

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!