Nainen 28 vuotta

Nainen 28 vuotta

Advertisement

Oma tarinani lähti käyntiin jo aikoja sitten kun asiat alkoi mennä huonosti jo lapsena, teininä ja varhais aikuisuudessa. Perussairauksia mulla on astma, kaiken maailman allergiat, koko ranka enemmän tai vähemmän koko ajan kipeä ja kerran leikattukkin sekä ennuste että vain pahenee, sekä mulla on traumaperäinen stressihäiriö ja epävakaa persoonallisuus eli kaiken näkösiä todettu. 2010 suoraan sanoen vittuunnuin kaikkiin lääkkeisiin joita tuputettiin enemmän kuin mielissään mulle ja tuntu että musta tehtiin tekemällä muumia että onpahan turpa kii, joten kaikki seinään, muutto pois siitä kaupungista ja aloin silloin vain poltella iltaisin. En hetkeen tarvinnu muuta.

Taas muutin ja sidoin uudessa kaupungissa hoitosuhteita ja joissakin vaadittiinkin lääkkeellinen hoito rinnalle. Suostuin kun burnout tuli siitä sen kummemmin puhumatta. Kaikki kipupolin lääkärit, fysiatrian ja terveyskeskuksen lääkärit vetäsee aina nuo mielenterveysjutut kaikkeen mukaan sekä entisen päihdetaustan, josta oon ollu kuivilla jo vuosia (,mutta kun tuntuu ettei lääkäreille mikään riitä). Todella kovan taiston sain käydä että sain jonkinlaisen minua tyydyttävän kipulääkityksen ensin. Olen päässyt aloittamaan traumaterapian joka on auttanut, mutta aina kun mainitsin siellä tai missään muualla kirosanan nimeltä kannabis niin alkaa hoitojen lopetus uhkailu ja se perus vastainen jallitus. Vuosi sitten maksa arvot nousi taivaisiin ja purettiin kaikki mielipide lääkkeet huis pois ja otin sitten oman käden oikeuksiin lääkitä itseä kotona sillä jonka tiedän auttavan paremmin kuin yksikään kemian mömmö. Vointi mennyt eteenpäin hurjasti tämän vuoden aikana. Täällä pohjoisessa on kaikilla hoitohenkilökunnilla negatiivinen asenne sitä kohtaan ja sitä käytetään sitten uhkailun aseena. En luovuta. En halua pilata elimistöäni ja aion todellakin taistella sen puolesta jonka tiedän niin monia auttavan huomattavasti pienemmillä haitoilla!!!

Kiitän ja kumarran.

Rambo4200 tykkää tästä


Advertisement

Tietoa kirjoittajasta

Tuomas Karhusen rakentama Indica-lennätinaparaatti vastaanottaa suomalaisten lähettämiä sähkeitä, jotka hän sitten morsettaa kaiken kansan luettavaksi.

Jätä kommentti

Ole ensimmäinen kommentoija!

Ilmoita
avatar
wpDiscuz

Kirjaudu Lohariin

Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Keskustelu

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!