Mekkala, mies 36 vuotta, Lahti

Mekkala, mies 36 vuotta, Lahti

Sain aivovamman puolustaessani ystävääni kahden miehen pahoinpitelyltä. Aivovammani aiheuttaa autonomiseen hermostoon toimintahäiröö ja kroonista migreeniä. Migreenipäiviä on yli 20 kuukaudessa ja autonomisen hermoston häiriö vie yöunet, aiheuttaa pelkotiloja ja paniikkihäiriöitä. Lääkkeitä olen nyt yli kolme vuotta kokeillut, kaikkea homeopaitiasta voimakkaisiin hermomyrkkyihin. Paikallinen keskussairaala on jo luovuttanut kohdallani, kirjoittivat ulos neurologiasta ilman toimivaa lääkitystä.

Laittomasta kannabiksesta on valtavasti hyötyä, kykenen lähes normaaliin elämään vaikka 4 neurologia, 2 psykiatria ja kourallinen muita erikoislääkäreitä ovat katsoneet työkyvyttömäksi. Selvitin aluehallintovirastosta asti miksi ei lääkekannabista määrätä vaikka kaikki lääkkeet ja hoitomuodot on kokeiltu. Vastauksena sain että käypähoitosuosituksen mukaan lääkekannabista määrätään vain lihasspastiaan ms-taudin yhteydessä. Paradoksaalista tässä on että viimeisen vuoden aikana kokeilemani lääkkeet ovat käypähoidon ulkopuolelta ja krooniseen migreeniini liittyy vahvasti lihasspastiat.

Tilanteeni on aivan käsittämätön; päihdepoliittisten linjausten takia olen joutunut kärsimään vammani lisäksi lääkekokeiluiden aiheuttamista haittavaikutuksista (mm. kahdesti yrittänyt tappaa itseni lääkkeiden aiheuttamien sivuoireiden vaikutuksesta). Myöskin minun on vaikea ymmärtää miksi lääkärit jättävät minut kipujen kanssa kotiin kun voisin olla tuottava yksilö yhteiskunnassa oikealla lääkityksellä. Pidän myöskin tätä hoitolinjausta ihmisoikeuksien vastaisena.

Tilaa uudistunut Lohari-uutiskirje!

Tilaa uudistunut Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Uutiskirjeen tilaus onnistui!

Tietoa kirjoittajasta

Profiilikuva käyttäjästä Operaatio INDICA

Tuomas Karhusen rakentama Indica-lennätinaparaatti vastaanottaa suomalaisten lähettämiä sähkeitä, jotka hän sitten morsettaa kaiken kansan luettavaksi.

Omat Lohari-pisteet

Kirjaudu sisään nähdäksesi pistesaldosi.

Ansaitut saavutukset

Sinun täytyy luoda Lohari-tunnukset nähdäksesi ansaitsemasi pisteet ja saavutukset

Oletko Kannabisliiton FB-ryhmästä? Lähetä kuittaus täällä olevalla kaavakkeella, niin saat pääsyn suljettuun ryhmään + rakenteilla olevaan jäsenosioon:

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Tilaa ilmainen Lohari-uutiskirje!

Saat kerran kuussa sähköpostia suoraan Loharilta, joissa kilpailuja, arvontoja sekä mielenkiintoista kannabis-asiaa!

Onneksi olkoon, uutiskirje on tilattu!